Início » Dieren » 18-jarige tiener toont moed door een puppy te beschermen die op de weg is achtergelaten en verliest daarbij het leven

18-jarige tiener toont moed door een puppy te beschermen die op de weg is achtergelaten en verliest daarbij het leven

© 18-jarige tiener toont moed door een puppy te redden die onderweg is achtergelaten, waarbij hij zijn leven verliest

Er zijn veel mensen die vechten voor de rechten van alle levende wezens, die niet onverschillig staan ​​tegenover bedreigde dieren. Daarom doen ze er alles aan om hun gezondheid en welzijn te behouden. Ze hebben empathie en tonen dat met gebaren van solidariteit. Zoals deze jongen deed met deze puppy.

Gebeurtenissen gebeurden onverwacht

De ongelukkige gebeurtenis werd veroorzaakt door een 18-jarige jongeman die reed met een vrouw aan zijn zijde.

De gebeurtenissen gebeurden snel en onverwacht terwijl de jongeman aan het rijden was. Toen verscheen er plotseling een puppy op de weg. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de jongeman geen veiligheidsgordel droeg.

Lees ook  Het ontroerende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten.

Lees Krabt uw hond veel? Het kan een allergie zijn, hier zijn de symptomen en de behandeling

18-jarige tiener toont moed door een puppy te beschermen die op de weg is achtergelaten en verliest daarbij het levenBron: Instagram vastleggen

De onmiddellijke reactie van de jongeman was om de hulpeloze puppy te ontwijken. En dit zonder te beseffen dat hij zijn leven en dat van zijn passagier in gevaar brengt. Deze onverschrokken manoeuvre zorgde ervoor dat het voertuig begon te draaien, waardoor een spectaculaire kanteling ontstond die de jongeman onmiddellijk het leven kostte.

Hij was op slag dood toen hij uit het voertuig stapte.

Zijn dood was onmiddellijk en veroorzaakt diep verdriet in het land. Ook al heeft hij het leven van de puppy gered. Dit ongelukkige verlies had hoogstwaarschijnlijk voorkomen kunnen worden als de jongeman zijn veiligheidsgordel had gedragen. Er is echter nog geen officiële bevestiging. De resultaten van het onderzoek van de Dienst Verkeersongevallenonderzoek (SIAT) zijn nog in behandeling.
18-jarige tiener toont moed door een puppy te beschermen die op de weg is achtergelaten en verliest daarbij het levenBron: Instagram vastleggen

Lees ook  Alles wat u moet weten over de persoonlijkheid van de Schnauzer-hond

Brandweerlieden ook hij kwam ter plekke tussenbeide door de vrouw die de jongen vergezelde en die vastzat in het voertuig uit de auto te bevrijden. Hij werd onmiddellijk naar de medische spoeddienst gebracht voor de noodzakelijke behandeling. Agenten van medische onderzoekers arriveren ook ter plaatse om de wettelijk verplichte handeling uit te voeren: het optillen van het lichaam.

Veel opmerkingen verscheen onmiddellijk op sociale netwerken. Over de reactie van de jongeman op de puppy lopen de meningen uiteen. Sommigen zijn van mening dat de jongeman zijn leven niet op deze manier had mogen riskeren. Eigenlijk had hij door moeten gaan zonder te stoppen. Anderen zijn de tegenovergestelde mening toegedaan.

Lees Ezel glimlacht van oor tot oor na redding!

‘Hij wilde sterven om het leven van de hond te redden. Dat is alles. Niemand kan de schuld geven, niet de hond die vrij rondliep op de catwalk, niet de held die in milliseconden besliste tussen zijn leven en dat van een dier”, schreef een Facebook-gebruiker.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!