Início » Dieren » 18 zeer vreemde slaaphoudingen van Duitse herders

18 zeer vreemde slaaphoudingen van Duitse herders

18 zeer rare slaaphoudingen die Duitse herders innemen

Het is geen geheim dat Duitse herders een uniek en schattig uiterlijk hebben. Er is echter veel meer aan deze honden dan alleen hun fysieke uiterlijk. Sterker nog, dit hondenras heeft de vervelende gewoonte om in vreemde houdingen te slapen!

Duitse herders slapen op verrassende manieren!

Het is heel gebruikelijk dat Duitse herders gaan zitten en de kangoeroehouding aannemen om te slapen. Soms slapen ze ook met hun voorpoten open terwijl de achterpoten gesloten zijn . Het ziet er ongemakkelijk uit, maar ze slapen heel goed in deze houding!

Duitse herders kunnen ook in slaap vallen met hun hoofd op de grond. de rand van de kom . Je zou zelfs kunnen denken dat de hond een paar seconden in slaap viel nadat hij het water had gedronken. Soms zie je deze hoektanden ook op een boek slapen , mits ze klein zijn natuurlijk!

Lees ook  Waarom likt je hond je vaak? Dit is waarom

Hartverscheurende brief lezen van een hond die niemand wil adopteren

18 zeer vreemde slaaphoudingen van Duitse herdersBron: Capture Instagram

Ook voor Duitse herders is dit geen verrassing. ga zo maar op het zand liggen . Zelfs in de slaapkamer kun je ze verrassen met ongebruikelijke posities. Soms slapen deze honden met slechts de helft van hun lichaam op bed !

Duitse herders vallen ook graag in slaap terwijl ze op de bank liggen. Soms nemen ze zelfs een houding aan die voor hen comfortabeler is. vergelijkbaar met menselijke slaap. Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit hondenras comfortabel slaapt in verschillende houdingen! 18 zeer vreemde slaaphoudingen van Duitse herders Bron: Capture Instagram

Ongebruikelijke locaties en plaatsen waar deze honden worden gevonden!

Als u een of meer Duitse herders in huis heeft, moet u niet verbaasd zijn om ze te zien! hij slaapt soms in de mand . Sommigen van hen vallen ook in slaap alsof ze verdoofd zijn na een gevecht. Zolang ze maar kunnen slapen, maakt het ze niet uit!

Lees ook  Het kitten van 300 gram zou voor altijd moeten slapen, maar het overleeft een wreed lot

Op een gegeven moment ervaren Duitse herders soms een hunkering naar duisternis. Soms slaapt hij terwijl hij zijn hoofd verbergt/bedekt onder een of ander voorwerp . Hierdoor kunnen ze ongestoord een welverdiend dutje doen!

Lees De hond wil het graf van iemand anders niet verlaten – de politie is geschokt als ze de inhoud ontdekken!

18 heel rare slaaphoudingen voor Duitse herdersBron: Capture Instagram

Hoewel honden en katten vaak niet goed met elkaar overweg kunnen, zijn er uitzonderingen. In feite hebben Duitse herders niet al te veel moeite om met katten om te gaan. het kitten valt naast hen in slaap . Slapen op de achterbank van de auto is ook een genot voor dit ras!

De bank is ook waar de Duitse herders vreemd slapen. Soms liggen ze op hun rug wat erg verrassend kan zijn voor honden. Hij kan ook slapen met zijn pasta op zijn rug op het kussen en met zijn hoofd naar beneden!

Lees ook  Wat gebeurt er als mijn kat frisdrank drinkt?

Duitse herders kunnen slapen in posities die als ongemakkelijk worden beschouwd!

Je denkt waarschijnlijk dat slapen met de pootjes omhoog ongemakkelijk is voor een hond. Deze positie weerhoudt Duitse herders er echter niet van om vredig te slapen. In deze positie kunnen ze zelfs lange tijd dommelen!

18 zeer vreemde slaaphoudingen van Duitse herdersBron: Capture Instagram

Duitse herders vallen ook wel eens in slaap onder een andere hond die kleiner is dan zijzelf. . Maar misschien wel de meest verrassende yogahouding . Dit hondenras kan zelfs een lastige liggende houding aannemen om te slapen!

Lees Mysterieuze geluiden die uit de muur van deze boerderij kwamen, leidden tot een ongelooflijk einde

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!