Início » Dieren » 2 Rottweilerhonden redden het leven van hun baasje uit de handen van een tijger

2 Rottweilerhonden redden het leven van hun baasje uit de handen van een tijger

Er wordt altijd gezegd dat een hond de beste vriend van de mens is. Dit verhaal getuigt opnieuw van de waarheid van deze woorden. We hebben het hier over de prooi van twee dappere Rottweiler-honden die het leven van hun baasje hebben gered uit de klauwen van een tijger.

Twee Rottweiler-honden, om hun baasje te redden

Het is altijd verbazingwekkend hoe honden alles zullen doen om hun baasje te helpen. Ze zijn moedig en zullen voor niets stoppen. Ze aarzelen niet om hun leven te riskeren om hun meester te redden, zoals in het geval van deze twee heldhaftige Rottweilers .

Megan Bongi heeft twee Rottweiler-puppy’s gekregen. En omdat dit hondenras een nogal agressieve reputatie heeft, besloot ze bel een professional om je twee mastiffs te trainen . Honden zijn voor alles getraind. Ze zijn getraind in gehoorzaamheid en loyaliteit etc.

Lees ook  Deze jongen vindt een jaar later zijn beste vriend en gaat kapot als hij een hond ziet

Om Woorden die honden blij maken te lezen, kijk en zie hoe ze reageren!

2 Rottweilerhonden redden het leven van hun baasje uit de handen van een tijgerFacebook vastleggen

Rottweilers zijn twee grote en mooie honden geworden en zullen hun minnares nooit verlaten. Waar hij ook gaat, hij neemt altijd zijn twee honden mee. Toen ze op een dag in het Kruger National Park was, had ze niet verwacht wat er zou gebeuren.

Deze dag belooft bijzonder te worden, want het is de eerste keer dat hij naar het park gaat. Megan Bongi wordt vergezeld door haar twee Rottweilers. Opeens enorm de tijger komt naar hen toe . En met een hele snelle beweging sprong de kat op om de vrouw te vangen. Onmiddellijk werden beide honden zeer actief om hun minnares te redden.

Ze vechten zo hard dat ze hun leven riskeren

Ondanks deze tijgeraanval begonnen de twee Rottweilers te vluchten geconfronteerd met de kat . Ondanks zijn grootte vochten beide honden met gevaar voor eigen leven om hun baasje te redden. In een hevig gevecht slaagden de twee honden er eindelijk in om Megan Bongi uit de gevarenzone te redden.

Lees ook  De kat blijft haar krabben, ze bezoekt haar dierenarts, de diagnose is schokkend

Helaas beide honden De Rottweilers kwamen niet ongeschonden uit dit grote gevecht . Door de kracht van de kaken en scherpe tanden van de tijger verloor een van de honden zelfs een been. Hij wordt gedwongen de rest van zijn leven op drie benen te blijven staan.

Lees Een gehandicapt geboren paard maakt zijn eerste galop dankzij een aangepaste rolstoel

2 Rottweilerhonden redden het leven van hun baasje uit de handen van een tijgerFacebook vastleggen

Het moet gezegd dat de training die beide Rottweilers voltooiden, diende om het leven van hun baasje te redden. Ondanks de fysieke gevolgen van deze geweldige redding zijn beide honden nog steeds erg blij met hun baasjes.

Geconfronteerd met dit incident in het park aarzelden sommige mensen niet geef de schuld aan het beheer van de reserves . Zonder de aanwezigheid van haar twee Rottweilers zou Megan Bongi in de buik van een tijger zijn beland.

Lees ook  De oudste kat ter wereld vierde zojuist zijn 31e verjaardag, ongelooflijk!

Een heldendaad die door velen wordt geprezen

Dit avontuur in het park is werkelijkheid geworden de torenhoge populariteit van Rottweilers . Bij haar thuis ontvangt Megan Bongi cadeaus van buurtbewoners en andere hondenliefhebbers van over de hele wereld. Kleine gebaren die hun medeleven en solidariteit tonen, maar vooral dankbaarheid jegens twee heldhaftige honden.
2 Rottweilerhonden redden het leven van hun baasje uit de handen van een tijgerFacebook vastleggen

Eén lokale politicus schonk zelfs beloningsgeld voor Rottweilers. We moeten niet vergeten dat een van hen, hoewel hij zijn vier benen heeft behouden, grote moeite heeft met lopen. De ander is een heel been kwijtgeraakt en moet het de rest van zijn leven met de overige drie benen doen.

Lees Waarom geen huisdieren kopen met Kerstmis? Reacties van deskundigen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!