Início » Dieren » 2 samen geadopteerde zwerfhonden zijn onafscheidelijk en houden elkaar in hun pootjes

2 samen geadopteerde zwerfhonden zijn onafscheidelijk en houden elkaar in hun pootjes

© 2 samen geadopteerde zwerfhonden zijn onafscheidelijk en houden elkaar in hun pootjes

Dagelijks ontdekken dierenliefhebbers fascinerende verhalen over deze bijzondere wezens. Onlangs staat het hele web in brand met het gebaar van twee verdwaalde puppy’s die een thuis hebben gevonden. Nadat ze van de honger zijn gered en van de straat zijn gehaald, hebben ze een dak boven hun hoofd en mensen die voor hen zorgen.

Vietnamezen adopteren twee zwerfhonden

Foto’s van deze twee zwerfpups doen de ronde op internet. Ze zijn zichtbaar blij en dankbaar dat hij een huis heeft gevonden. Dit zijn de twee puppy’s die Vietnamezen zien rondzwerven in Ho Chi Minh Street in Japan.

Hij had echt medelijden met de twee puppy’s die er hongerig en getraumatiseerd uitzagen op straat. Dan beslissen zebreng de twee furballs naar hun toevluchtsoord . Ze bieden hen onderdak en voedsel. Ondanks deze zorg lijken beide honden nog steeds getraumatiseerd.

Lees ook  Betrouwbare truc om te zien of je hond verbrande poten heeft

Lees: De reden waarom uw hond graag aan uw voeten ligt

2 samen geadopteerde zwerfhonden zijn onafscheidelijk en houden elkaar in hun pootjesFacebook vastleggen

Sterker nog, deze twee honden moesten op straat leven toen ze nog geen huis hadden. Als we de puppy’s zien, beseffen we bovendien dat ze elkaar op straat in dezelfde situatie hebben ontmoet. En ze steunden elkaar om hun ellendige leven te overwinnen. Nu onafscheidelijk, ze blijven kussen .

Na de adoptie van twee puppy’s zijn dierenliefhebbers echter vooral geraakt door het gebaar. Echt, tussen foto’s van twee pups , zijn nog steeds met elkaar verbonden. Ze weigeren los te laten en kussen elkaar.

Ze moeten heel moeilijke tijden hebben doorgemaakt

Uit de foto’s van de twee puppy’s die online zijn geplaatst, kunnen we meteen zien dat deze vachten een must-have zijn moeilijke tijden doormaken terwijl ze door de straten van Ho Chi Minh-stad dwaalden. Gelukkig kruisten ze het pad van deze Vietnamezen die hen uit de problemen hielpen.

Lees ook  5 dingen waarvan je denkt dat je hond ze leuk vindt, maar die hij eigenlijk haat

En zelfs nadat ze huizen en gezinnen hebben gevonden, weigeren de twee puppy’s gescheiden te worden. Ze drukken zich op elkaar alsof ze het willen zeggenzijn met elkaar verbonden. En dat zowel in vreugde als in verdriet.

Lees het trieste verhaal van een verlaten hond die weigert zijn teddybeer los te laten

2 samen geadopteerde zwerfhonden zijn onafscheidelijk en houden elkaar in hun pootjesFacebook vastleggen

Foto’s van twee puppy’s raken de harten van internetgebruikers. Sommigen van hen durven zich niet eens de wreedheden voor te stellen die ze moesten ondergaan op straat, zonder voedsel en in de ijskoude straten.

Nu hebben beide pups een huis en een liefdevolle familie die voor ze zorgt. Ze kunnen reken op de vriendelijkheid en tederheid van de boeddhisten voor hun hele leven. Maar dat weerhoudt sommige internetgebruikers er niet van om met de vinger te wijzen naar het gedrag van hun voormalige eigenaren.

Lees ook  Waarom blaffen honden zoveel? Meningen van specialisten

Twee puppy’s worden gered door nonnen

Sinds de adoptie begonnen beide pups zich geleidelijk aan aan hun nieuwe omgeving aan te passen. Beter nog, ze zullen ook leren mediteren met hun nieuwe gezinnen.
2 samen geadopteerde zwerfhonden zijn onafscheidelijk en houden elkaar in hun pootjesFacebook vastleggen

Eén ding is zeker: beide pups zijn meer dan gelukkig in hun nieuwe huis. Ook zij zijn in goede handen. Ze kunnen genieten van hun leven gieten speel en verken de wereld die voor hen beschikbaar is. Natuurlijk mogen ze meditatie niet vergeten om zen te blijven als leden van hun nieuwe gezin.

Lees ’s Werelds oudste kat heeft zojuist zijn 31e verjaardag gevierd, ongelooflijk!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!