Início » Dieren » 3 vreselijke fouten die u maakt als u uw hond roept

3 vreselijke fouten die u maakt als u uw hond roept

Het oproepen van uw hond lijkt misschien eenvoudig en onbelangrijk. Sommige fouten kunnen echter uw relatie beïnvloeden met uw huisdier?

In dit artikel bekijken we drie veelvoorkomende fouten die hondenbezitters maken als ze bellen. Maar ook hoe u ze kunt vermijden, zodat u een sterkere relatie met uw trouwe metgezel kunt opbouwen.

1. Gebruik meerdere namen:

Een van de meest voorkomende fouten die eigenaren maken, is gebruik verschillende namen die ze hun hond kunnen noemen. Je kunt hem bijvoorbeeld de ene dag ‘Buddy’ noemen en de volgende dag ‘Max’.

Lezen Ze vraagt ​​aan het asiel welke kat het minst adopteerbaar is, haar ongelooflijke voorstel

Het kan zelfs verwarring veroorzaken bij uw hond, die niet weet welke naam voor hem bedoeld is. Het is daarom belangrijk om slechts één naam te kiezen en deze consequent te gebruiken. Hierdoor kan uw hond het associëren geef uzelf een naam en beantwoord gemakkelijker oproepen .

Lees ook  Een dakloze kat geeft haar kittens aan degene die haar voedde in de moeilijkste tijden

2. Roep uw hond op zachte toon op:

Dit is essentieel bij het oproepen van een hond gebruik de juiste toon . Veel eigenaren maken feitelijk de fout door te schreeuwen of een harde toon te gebruiken.

Dit kan het dier echter bang maken of ervoor zorgen dat het jouw stem met iets negatiefs associeert. Gebruik dus een rustige, vriendelijke toon als u de hond roept. Dit maakt het gesprek voor hem leuker en versterkt uw relatie.

3. Ongepaste beloning:

Wanneer de hond op uw oproep reageert, is het belangrijk om hem goed te belonen. Veel eigenaren maken echter de fout hem niet te belonen nadat hij op hun uitdaging heeft gereageerd.

Lees 5 weeskittens profiteren van de moederliefde van een hond die dol is op katten

Lees ook  Van alle hondenrassen is het de meest nobele ter wereld!

In feite kan het de roep minder aantrekkelijk maken voor het dier. Dus in de toekomst zal hij het nut niet inzien van het beantwoorden van uw oproepen. Wanneer de hond na het roepen naar u toe komt, vergeet dan niet hem te feliciteren, een aaitje of iets lekkers te geven. Dit zal de band tussen u versterken en uw hond aanmoedigen om meer op uw oproepen te reageren.
3 vreselijke fouten die u maakt als u uw hond roeptInstagram vastleggen

Waarom is het belangrijk om uw hond altijd bij de naam te noemen?

Wanneer je belt de naam van uw hond hij weet dat je specifiek tegen hem praat, wat de band tussen jullie twee versterkt.

Door consequent de naam van uw hond te gebruiken, leert u hem ook dat specifieke geluidssignaal te herkennen en erop te reageren. Dit vergemakkelijkt de communicatie tussen u en uw hond. Bovendien kunt u hem opdrachten geven of duidelijkere instructies geven.

Lees ook  Het huis met de katten ontploft, 8 dagen later ontdekken ze het ondenkbare in de ruïnes

Het oproepen van uw hond is een essentieel onderdeel van de relatie die u met hem deelt. Door deze drie veelgemaakte fouten te vermijden, kunt u een sterkere relatie met uw hond opbouwen en zijn vermogen om op uw oproepen te reageren verbeteren.

Lees deze kat ziet zijn meesteres dansen in plaats van naar hem te luisteren, zijn hilarische reactie

Kiezen slechts één naam voor uw hond , gebruik de juiste toon en beloon hem op de juiste manier als hij uw oproep accepteert. Op deze manier creëert u een duidelijkere communicatie en een diepere relatie met uw trouwe metgezel.

Als je meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we je aan onze categorie te bekijken Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!