Início » Dieren » 4 tips om ervoor te zorgen dat uw hond met plezier eet

4 tips om ervoor te zorgen dat uw hond met plezier eet

De meeste honden worden over het algemeen erg verwend door hun baasjes. Daarnaast hebben ze een intense uitstraling die de aandacht trekt. De aandacht van elke persoon, hoe ongevoelig ook. Ze doen wat ze willen, ze zijn de baas in huis en hun baasjes volgen hun instructies tot op de letter op, ook al spreken ze verschillende talen… Voel je je geïdentificeerd? Het betekent dus waarschijnlijk dat je samenwoont met een hond die koning is in huis.

Je weet waarschijnlijk niet. wat je moet doen en je bent het beu om de gezondste voedingsmiddelen op de markt te kopen als je het opgeeft en eindigt met slechte kwaliteit maar lekker eten.

Hier zijn 4 manieren om je sluwe hond zijn eten te laten eten.

Lees ook  De bewegingsreactie van een hond die voor het eerst loopt met zijn nieuwe prothese

Eerst aan zijn mentale kant werken. Er gaat immers geen hond dood van de honger. Sterker nog, we hebben vaak de neiging om ze te veel eten te geven. We realiseren ons ook niet dat hun magen klein zijn en dat ze niet zoveel hoeven te eten als wij. Als uw hond twee dagen niet eet, kunt u er zeker van zijn dat hij de derde dag wel eet zodra u hem eten voorschotelt. Raadpleeg echter een dierenarts als uw hond gezondheidsproblemen heeft.

Stel vervolgens een voedingsschema op. Bied hem 2 tot 3 keer per dag eten aan en geef dit slechts 15 minuten. Zo kun je hem, als hij niet eet, nog een uurtje eten geven. Aan de andere kant, als hij weinig eet en wegloopt van eten, neem dan zijn eten weg. Honden eten wanneer ze dat nodig hebben.

Lees ook  Kat gered van euthanasie na gebruik voor experimenten viert 26ste verjaardag

Kies een gezond voedingsmiddel en verander het niet als het geen allergische reactie of gezondheidsproblemen heeft. Deze voedingsmiddelen bevatten meer vlees en hun ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit. Ze bevatten geen vulstoffen of andere ingrediënten die uw hond niet nodig heeft.

Top ze af met gezonde toppings . Voedsel waar uw hond meer van zal houden dan wat dan ook, en daarom zal hij het eten.

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!