Início » Dieren » 4 weeskittens vechten om te overleven, hun leven staat op zijn kop

4 weeskittens vechten om te overleven, hun leven staat op zijn kop

In de dierenwereld komen we vaak verhalen tegen die ons raken en ons herinneren aan het belang van solidariteit. Een van die hartverwarmende verhalen is dat van zwerfkatjes die de moedige stap namen om een ​​nieuw thuis te vinden. Bovendien vonden ze, tegen alle verwachtingen in, hulp van vreemden die hun leven redden.

Op een ochtend hoorde een man een wanhopige miauw. Terwijl ze op zoek was naar een eetplek, vond ze vier pasgeboren kittens, blijkbaar verlaten door hun moeder. Een plaatselijk asiel kwam hen te hulp en alle kittens kwamen terecht bij Jen, een opvanggezin. Eén van hen was echter veel kleiner dan de anderen en de vrijwilliger was bang dat hij het niet zou redden.

24-uurs intensieve zorg voor het kitten

Op zo’n jonge leeftijd (ongeveer 10 dagen) hadden de kittens constante aandacht van hun pleeggezin nodig. Ze heetten Caramel, Buttercream, Ganache en Meringue. Ze moeten de flessen zeer regelmatig meenemen. Bovendien moest Jen ervoor zorgen dat het goed met ze ging, omdat ze moeite hadden om aan te komen.

Lees ook  Ze gaat naar het asiel om een ​​kat te adopteren, maar niets verloopt volgens plan

Lees De ontroerende omhelzing van de leeuw met de vrouw die hem in het circus van de dood redde

De jongste van hen, Meringue, kon de fles niet aannemen. Ze moest sondevoeding krijgen.

4 weeskittens vechten om te overleven, hun leven staat op zijn kopFacebook vastleggen

‘Ik ben nooit gestopt me zorgen over hen te maken. Meringue wilde geen fles en moest via een sonde gevoed worden. Ze waren allemaal moeilijk te voeden en hun groei verliep traag”, herinnert Jen zich.

Hoewel Jen zich grote zorgen maakte over de Meringue, was het uiteindelijk de Ganache die het het moeilijkst had. Helaas heeft hij het niet overleefd. De andere kittens en Jen deden er vervolgens alles aan om Meringue, die zo verdrietig was zonder haar broer, op te vrolijken.

Meringue maakte indruk op Jen met haar vurige geest.

“Ze is de definitie van klein maar machtig. Ze zal zeker over hen heersen als ze groot zijn”, aldus het pleeggezin.

Lees ook  Wat betekent het om een hond te adopteren en waarom doen alleen de besten dat?

Lees Niemand wil deze geamputeerde hond adopteren, maar een vrijwilliger doet er alles aan om haar te helpen

Dankzij de goede zorgen van Jen hebben de 3 overlevende kittens eindelijk voldoende gewicht bereikt en zijn ze nu buiten gevaar.
4 weeskittens vechten om te overleven, hun leven staat op zijn kopFacebook vastleggen

“Opeens begonnen alle kittens goed te eten, zelfs de meringue. Ze kwam in een week 200 gram aan. Dus ik werd iets minder bang.’

Kittens zonder problemen!

Meringue en Buttercream, twee zussen, waren onafscheidelijk. Alles wat de één deed, imiteerde de ander. Twee jonge katten gaan binnenkort in hun eigen huis wonen. In feite heeft de familie ze samen geadopteerd.
4 weeskittens vechten om te overleven, hun leven staat op zijn kopFacebook vastleggen

Wat Caramel betreft, de iets eenzamere maar even schattige broer, hij wacht op het vinden van zijn eigen huis. “Alle drie zijn lief, liefdevol en ongelooflijk speels”, zei Jen.

Lees ook  Deze poema smeekt de hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!

Lees Moet u uw honden instoppen voordat ze naar bed gaan? Wat de deskundigen zeggen

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!