Início » Dieren » 5 dingen die uw kat aan u haat en die u onmiddellijk moet veranderen

5 dingen die uw kat aan u haat en die u onmiddellijk moet veranderen

© 5 dingen die uw kat aan u haat en die u onmiddellijk moet veranderen

Katten zijn mysterieuze en zeer gevoelige dieren. Ze zijn het niet eens met de overtuiging dat huisdieren alleen maar dienen om ons te vergezellen en ons vreugde te brengen. Ze hebben een natuur en die moeten we respecteren. Net zoals ze genieten van bepaalde momenten in het leven, hebben ze een hekel aan bepaalde situaties. Wees voorzichtig, want hier zijn 5 dingen die een kat haat; Als dit voor u het geval is, is er nog tijd om te veranderen.

Harde geluiden

Katten hebben een uitstekend gehoor naar de menselijke. Ze zijn gevoeliger en tolereren daarom geen harde geluiden. Volgens The Spruce Pets kunnen ze, als ze worden blootgesteld aan harde geluiden, last krijgen van stress, gedragsproblemen, depressie of nervositeit.

Lees ook  Deze beer vraagt ​​een klein meisje om hulp bij het redden van haar gewonde berenjong

Veranderingen in hun routine

Katten houden van routines, ze eten graag op een bepaalde plaats en op een bepaalde tijd. Als uw kat al aan een routine gewend is, verander deze dan niet, in ieder geval niet plotseling. Ze zijn zo gevoelig voor hun omgeving dat elke verandering belangrijk voor hen is.

Om te lezen Wat betekent het als een kat ’s ochtends vroeg huilt? Hier zijn de redenen

5 dingen die uw kat aan u haat en die u onmiddellijk moet veranderenBron: Instagram vastleggen
Communiceer met vreemden

Ze houden niet van de wetenschap dat nieuwe wezens hun territorium betreden. Als er één ding is waar katten een hekel aan hebben, dan is het de interactie met nieuwe muizen of nieuwe mensen. Ongeacht of ze een bedreiging vormen, zijn katten terughoudend in verdere interactie; laat ze beslissen wanneer het het juiste moment is om te benaderen.

Lees ook  10 gevaarlijkste roofdieren van onze planeet, fascinerend

Sentiment van onwetendheid

Nee, michi zijn geen ongevoelige dieren, ze hebben ook genegenheid nodig. Jij bent hun voogd en daar verandert niets aan. Maar uw kat beschouwt u ook als een deel van zijn wereld. Als je hem geen aandacht geeft, niet met hem speelt of om zijn welzijn geeft, zal hij dat merken en kan het je storen.

Knuffels en strelingen als ze er geen zin in hebben

Het feit dat ze graag knuffelen, betekent niet dat je ze de hele tijd kunt knuffelen. Een van de dingen die een kat het meest kan haten, is gesmoord worden door ‘onnodige uitingen van genegenheid’. Alle Michi weten wanneer en hoe ze om genegenheid moeten vragen. Stoor hun ruimte of activiteiten niet, dat vinden ze niet leuk.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!