Início » Dieren » 5 dingen waarvan je denkt dat je hond ze leuk vindt, maar die hij eigenlijk haat

5 dingen waarvan je denkt dat je hond ze leuk vindt, maar die hij eigenlijk haat

© 5 dingen waarvan je denkt dat je hond ze leuk vindt, maar eigenlijk een hekel aan heeft

Klopt u uw hond op de kop en bent u blij omdat hij steeds zijn ogen sluit? zoals geliefden die genieten van een kus? Het is slecht. De hond lust helemaal niets. Hij sluit reflexmatig zijn ogen om zichzelf te beschermen.

Dierenexperts hebben een lijst samengesteld met andere typische gedragingen van hondenbezitters die hun huisdieren niet zo leuk vinden als ze denken.

Dieren accepteren ze meestal stilletjes of tonen kleine tekenen van woede door middel van lichaamstaal. Helaas negeren hun meesters hen meestal. Hier is alles waar honden niet van houden:

Lees Hitteberoerte bij honden: symptomen, wat te doen en hoe ze te vermijden

Lees ook  Zijn hond zou worden geëuthanaseerd, maar er gebeurt iets ongelooflijks!

5 dingen waarvan je denkt dat je hond ervan houdt, maar eigenlijk een hekel aan heeft

1. Blaas in hun neus of oren. Sommige mensen vinden het grappig om in het gezicht van hun hond te blazen omdat het een grappige uitdrukking geeft. Het is echter helemaal niet grappig voor de hond. Hij voelt zich zelfs geïrriteerd, hij weet niet wat hij van dit gedrag moet denken. En op een gegeven moment zal hij zijn meester beginnen te ontwijken wanneer hij wordt benaderd.

2. Staar hem aan. Voor de hond is dit een dreigend gebaar, dat hij interpreteert als dominantie en intimidatie. Daarom is het beter om het niet direct te repareren.

5 dingen waarvan je denkt dat je hond ze leuk vindt, maar die hij eigenlijk haat Bron: Capture Instagram

3. Om geknuffeld te worden. De hond voelt zich dan beperkt in zijn bewegingsvrijheid. Als hij geeuwt, zijn tong over zijn lippen laat gaan of zijn oren bedekt, zijn dit tekenen van stress.

Lees ook  Een hond met een geboorteafwijking werd geadopteerd nadat een ander gezin hem opnam!

4. Vage omstandigheden. Als lastdier stelt de hond duidelijke regels op prijs en begrijpt hij geen uitzonderingen. Als hij nooit bij de bank kan komen, waarom mag hij dan als zijn meester ziek is? Als hij het op een andere dag probeert te doen en het is verboden, raakt hij van streek.

Lees Dogue de Bordeaux bevalt van een recordaantal van 21 pups in 27 uur

5. Altijd dezelfde wandeling. Het dier verveelt zich, vooral als het niet kan stoppen om te snuffelen. Het beste is dan om naar nieuwe manieren te zoeken en kleine spelletjes van onderwerping en vaardigheid te introduceren.

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!