Início » Zvířata » 5 geweldige hondenrassen – ze zullen je verrassen!

5 geweldige hondenrassen – ze zullen je verrassen!

Grote honden zijn over het algemeen goedaardig, ideaal voor gezinnen met kinderen en als oppassers. In dit artikel bekijken we 10 reuzenhondenrassen die speciale zorg nodig hebben, afhankelijk van hun grootte.

1. Duitse Dog

De Duitse Dog is een grote en sterke hond , vandaar de naam dogue, die wordt gebruikt om grote, sterke honden van alle rassen te beschrijven. Ze kunnen tot 80 cm hoog worden en een gewicht van rond de 70 kg bereiken, sommige zelfs 80 kg.

Bovendien zijn het grote, rustige en aanhankelijke honden die precies weten waar je zin in hebt. Daarom onderhouden ze een speciale band met hun gezin.

Lees meer Hoe weet je of een kat gestrest is? Dit zijn de belangrijkste tekenen

Lees ook  Een hond met een geboorteafwijking werd geadopteerd nadat een ander gezin hem opnam!

5 skvělých psích plemen, která vás překvapí!Bron. Bordeauxdog

Dit is een van de oudste Franse hondenrassen. De Franse Mastiff stamt af van de Oosterse Mastiffs die hun weg naar Europa vonden. Ze zijn gespierd, sterk, krachtig en atletisch.

Deze grote, brave honden zijn erg aanhankelijk voor hun gezin en moeilijk te verlaten. Ze houden ervan om mensen gelukkig te maken en schieten goed op met kinderen en andere dieren. Ze moeten echter van jongs af aan goed getraind worden. 5 skvělých psích plemen, která vás překvapí! Bron: Capture Instagram

3. Argentijnse Mastiff

Dit is een kruising van verschillende rassen zoals boxer, bulldog en Duitse Dog. Zijn schepper was een Argentijnse arts die op zoek was naar een ideale jachthond.

5 skvělých plemen, která vás překvapí!Bron.

De Saint-Bernard komt oorspronkelijk uit de Zwitserse Alpen, waar zijn voorouders zich voornamelijk bezighielden met het bewaken van boerderijen en het beschermen van vee. Zijn kracht, grootte en uithoudingsvermogen maakten van hem een reddingshond bij uitstek.

Lees ook  Een politieagent vindt een zieke teddybeer in nood en riskeert zijn leven om hem te redden.

Lees meer Deze hond kreeg een vervormd gezicht nadat hij wreed werd mishandeld!

5 skvělých psích plemen, která vás překvapí!Bron.

Daarnaast is hij een grote hond en erg aanhankelijk. In de regel is hij sociaal en vriendelijk. Daarom staat hij bekend als begripvol en geduldig met kinderen, wat hem een goede gezinshond maakt.

5. Iberische Mastiff

Een groot hondenras van Aragonese oorsprong. Hij behoort tot de molosserfamilie en is daarom erg sterk en gespierd. Door hun alerte uitdrukking en lage, diepe blaf hebben ze een uitzonderlijk temperament. Ze zijn zeer aanhankelijk, zachtaardig, intelligent en staan bekend om hun adel en dapperheid. 5 skvělých plemen, která vás překvapí! Bron: Capture Instagram

Last but not least moet zijn vacht meerdere keren per week worden geborsteld en één keer per maand in bad.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!