Início » Dieren » 5 tekenen dat ze zich geliefd en vervuld voelen

5 tekenen dat ze zich geliefd en vervuld voelen

Hij blaft, blaft en rent soms weg van huis. Onze hondenvriend is echter het meest beschermende dier. Eenmaal buiten vraagt ​​hij altijd om nog een wandeling want drie is niet genoeg. Helaas weten we op dat moment niet altijd hoe we onze klachten moeten uiten. Volg de gids!

Hoe weet ik dat mijn hond weet dat ik van hem hou?

Zoals we al hebben vermeld, is de relatie tussen een hond en zijn geleider heel anders. Dankzij het zesde zintuig kunnen ze zijn behoeften voorspellen! Dus als je de indruk hebt dat hij zich abnormaal gedraagt, maak dan gerust een afspraak met hem. Het is onmogelijk dat hij jou en je aaien nog steeds ontwijkt!

1. Nieuwsgierigheid

Lees ook  Drie weken oude verlaten puppy vindt hoop na adoptie

De hond is altijd geïnteresseerd in uw doen en laten als u het huis verlaat. Hij zal je vieren en ruiken als je terugkomt. Het is een teken dat hij door een scala aan emoties gaat. Verrukt en verward tegelijk rent hij alle kanten op. En daarom in het geval van een geschenk Het is het gelukkigste dier ter wereld!

2. hij heeft trek / zijn routine wordt niet verstoord.

Wat zijn kom betreft, hoe leger hoe beter! Aan de andere kant heeft een handjevol dieren de aanwezigheid van hun meester nodig om hun brokjes op te eten. Wat betreft degenen die naar de tafel gaan om te bedelen, het is aan jou om te voorkomen dat ze van deze vervelende gewoonte afkomen!

Lees ook  Hij maakt een wandeling naar de rivier en vindt een afgesloten nis - een angstaanjagende ontdekking!

5 tekenen dat ze zich geliefd en vervuld voelenBron: Capture Instagram
3. onderhoudt oogcontact/kijkt naar je toe

Als de hond blij is, zal hij naar je kijken. recht in het oog . Nogmaals, u moet dit gebaar zeer serieus nemen. Emotionele relaties zijn belangrijk voor hem. Dus als hij weet dat je luistert, zal hij je nieuwsgierigheid prikkelen tot het moment dat hij je aankijkt!

4. Hij zal je zijn buik laten zien

Het buikgebied is een zeer gevoelig gebied voor zowel honden als katten. Als hij het je laat zien, is het euforie. Met een paar woorden weet hij dat je geen gevaar loopt en dat hij met je wil knuffelen!

5. Hij is nogal hyperactief

Een hond die zijn tijd doorbrengt op bed, die geen zin heeft om met zijn speelgoed te spelen of aandacht te schenken aan zijn baasjes, is verdrietig. Depressief Hij had duidelijk de indruk dat hij niet langer de genegenheid ontving die hij gewend was. Geleidelijk aan kan ze zijn vertrouwen terugwinnen . Begin door hem naar plaatsen te brengen die hij leuk vindt en probeer hem te vermaken met zijn speelgoed.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!