Início » Zvířata » 5 tekenen waaraan je kunt herkennen wanneer een hond verwend is

5 tekenen waaraan je kunt herkennen wanneer een hond verwend is

Sommige eigenaren van huisdieren, vooral honden, hebben soms problemen. Vooral als het dier te verwend en vertroeteld is. Hier leggen we het gedrag van honden en de gevolgen ervan uit.

Dankzij deze kenmerken zul je de reacties van honden die vrij spel hebben kunnen herkennen. Wees voorzichtig, dit is niet het beste wat je een dier kunt aandoen. We geven je ook advies over wat je moet doen.

Niet luisteren

Het belangrijkste teken van een verwende hond is dat hij niet luistert naar de instructies van zijn baasje. Je praat tegen hem, maar hij luistert niet. Hij heeft al een manier gevonden om te krijgen wat hij wil zonder gehoorzaam te zijn. Hij vertrouwt er dus niet op dat jij de controle hebt.

Lees ook  Ze brengt een gewonde hinde thuis en haar kat nadert, het web houdt zijn adem in.

Lees meer Mogen honden perziken eten in de zomer? Antwoord onthuld

5 charakteristik rozmazlených psů, které vám pomohou rozpoznat rozmazleného psaBron.

Verwende honden worden gekenmerkt door destructief gedrag. Ze slaan alles kapot wat ze te pakken kunnen krijgen: meubels, schoenen, stoffen, enz. Ze krijgen altijd alles wat ze willen, dus als ze het niet krijgen, moeten ze schreeuwen en aandacht krijgen. Dat doen ze door dingen kapot te maken.

Gebrek aan loyaliteit

Als een hond te veel verwend wordt, denk je misschien dat ze altijd trouw zijn. Maar door overmatig verwend te worden, ziet het dier zijn baas niet als iemand om loyaal aan te zijn. Als de meester effectief onderdanig is, zal de hond de controle overnemen. 5 charakteristik rozmazlených psů, které vám pomohou rozpoznat rozmazleného psa. Bron: Capture Instagram

Aanvallen op andere dieren

Zoals gezegd is een van de kenmerken van een verwende hond agressie. Daarom aarzelen deze honden niet om andere dieren aan te vallen als ze in een slechte bui zijn.

Lees ook  5 tekenen van een ouder wordende kat

Onverantwoordelijke eigenaar

Het belangrijkste kenmerk van een verwende hond is de onverantwoordelijkheid van de eigenaar. Honden zijn niet verantwoordelijk. Maar het zijn degenen die de leiding hebben die vraagtekens moeten zetten bij de opvoeding die ze hun dier geven. Het is duidelijk dat als een persoon geen verantwoordelijkheid neemt voor het leven van een huisdier, het dier zich zal misdragen.

Lees verder Heldhaftige hond redt puppy van verdrinkingsdood na ernstige overstroming

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!