Início » Dieren » 5 weeskittens profiteren van de moederliefde van een kattenminnende hond

5 weeskittens profiteren van de moederliefde van een kattenminnende hond

© 5 Weeskittens profiteren van de moederliefde van een hond die dol is op katten

Zijn honden en katten de grootste vijanden? Dit is een valse mythe die onder dieren bestaat. Het bewijs is ook dit ontroerende verhaal, dat zich afspeelt tussen een vierjarige hond en vijf kittens van drie maanden oud.

Een nestje van 5 kittens had een moeder nodig. Hun pleeghond was klaar om die rol op zich te nemen, zoals ze zo briljant had gedaan voor zoveel andere jonge katachtigen in nood. Nu zijn ze onafscheidelijk.

Een hond die van katten houdt!

Toen eigenaar Asa neemt weeskittens op, Kona is de gelukkigste hond. Ze is zelfs dol op katten en zorgt voor ze alsof het haar eigen kleintjes zijn.

Lees ook  5 tekenen van een hond die spijt heeft van wat hij heeft gedaan

Lezen Ze vraagt ​​aan het asiel welke kat het minst adopteerbaar is, haar ongelooflijke voorstel

Afgelopen oktober kreeg Asa een nestje van 5 moederloze kittens. Ze verbleven oorspronkelijk in een opvangcentrum en hadden dringend hulp en verzorging nodig.

5 weeskittens profiteren van de moederliefde van een kattenminnende hondFacebook vastleggen

Zeer nieuwsgierige, jonge katachtigen snel ze verkenden hun nieuwe huis. Ze vonden Asa al snel leuk en begonnen op zijn schoot of op zijn schouders te klimmen. Asa noemde de 2 mannetjes vervolgens Joe en Mr Bean. Deze 3 vrouwtjes heten Miss Tash, Cappuccino en Agnes.

De kittens voegden zich snel bij de hond!

De hond genaamd Kona heeft hen daarentegen nog niet kunnen ontmoeten. De kittens moesten eerst echt wennen aan de nieuwe omgeving en gezond verklaard worden. Dus wachtte ze twee weken voordat ze hen eindelijk kon ontmoeten.

Lees ook  Zijn Golden Retriever hond vervangt het slot perfect

‘Ze zijn meteen begonnen klim erop. Toen het tijd werd om hen te ontmoeten, was Kona “erg opgewonden. Ze kwispelde voortdurend met haar staart en benaderde ze allemaal om ze te kussen”, zegt Asa.

Lees Moet u het licht voor uw hond aan laten als u weg bent?

De kittens vonden haar ook meteen leuk. “Ze begonnen meteen op haar te klimmen, met haar oren en pootjes te spelen en zich naast haar op te krullen voor een dutje.” Voor hen was Kona hun nieuwe moeder. Iedereen was dol op haar en week nooit van haar zijde.
5 weeskittens profiteren van de moederliefde van een kattenminnende hondFacebook vastleggen

De hond zal dan voor haar kleintjes blijven zorgen totdat ze klaar zijn voor adoptie.

“Kittens leren de hele dag met een hond leven. Het is verbazingwekkend, elke dag, de hele tijd. Ze laten haar niet met rust en de kittens denken dat ze hun moeder is. De hond streelt en wast ze, de kittens geven haar meringue als ze slaapt en bespringen de hond”, aldus de eigenaar, die de foto’s op sociale netwerken deelde.

Lees ook  Een herdershond redt een verdrinkend lam uit de rivier

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Lees deze kat ziet zijn meesteres dansen in plaats van naar hem te luisteren, zijn hilarische reactie

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!