Início » Dieren » 6 ongebruikelijke plantfuncties die mensen niet hebben

6 ongebruikelijke plantfuncties die mensen niet hebben

Mensen houden ervan om de wereld te verkennen, maar soms ontdekken ze verrassingen in hun eigen lichaam. Vooral door de complexe werking van elk orgaan te ontdekken.

Dit is het geval mesenterium , het membraan dat de darm met de buikwand verbindt. Bovendien suggereert de nieuwe studie dat het mesenterium als een op zichzelf staand orgaan moet worden beschouwd. Voorheen werd het als afzonderlijke onderdelen beschouwd.

Vandaag zullen we de volgende vraag beantwoorden: Welke organen hebben dieren die mensen niet hebben? ?

Om te lezen biedt Stranger haar 200.000 dollar aan voor haar hond, maar ze weigert categorisch uit te leggen waarom

En hoe meer we onderzoeken, hoe jaloerser we worden.

6 vreemde dierlijke organen die mensen niet hebben6 vreemde dierlijke organen die mensen niet hebbenInstagram vastleggen

Orgel: Kandelaars voor theelichtjes

Zij zijn de lichtgevende organen die bepaalde vissen hun bioluminescentie geven. Zeebioloog Eddie Widder, oprichter van de Ocean Research and Conservation Association, heeft dus een favoriet. Dit is Pachystomias microdon, of ” libel met kleine tanden «.

Deze diepzeebewoner heeft “ Phares » onder de ogen: een rode, een oranje en een blauwe

De meeste oceaanbewoners lijken een blauw licht te zien dat Widder ‘ grootlicht “. Maar weinigen zien het rode licht.

Lees ook  Hij koopt een schattig wit puppy en als hij groter wordt, doet hij een gruwelijke ontdekking

Om te lezen Ze adopteren een 20-jarige kat om hem de beste jaren te geven

De drakenvis gebruikt zijn rood licht orgel als ” sluipschutter juda’s » discreet nietsvermoedende prooien observeren. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor ” privé gesprekken »tijdens de verkering.

Het gebruik van oranje licht blijft een geheim , legt Widder uit. Een draagbaar sfeerlicht? Het is benijdenswaardig, echt waar!

6 vreemde dierlijke organen die mensen niet hebben6 vreemde dierlijke organen die mensen niet hebbenInstagram vastleggen

Organen: Chinese klieren

Deze klieren zijn de organen die feromonen uitstoten en kunnen een heel eind verklaren waarom “Salamanders worden smoorverliefd.” Dit werd verklaard door Whit Gibbons, een voormalig evolutiebioloog aan het Savannah River Ecology Laboratory van de Universiteit van Georgia.

De naam komt van het Latijnse ‘ baard ”, wat de kin betekent waar de klier van mannelijke apulmonate salamanders zich bevindt.

Om te lezen Ze onthult elke ochtend de routine van haar hond in de keuken, lachen internetgebruikers

Als onderdeel van een gechoreografeerde vertoning van verkering, straalt een boeiende geur uit naar de neus van een vrouw, legt vervolgens het sperma op de grond. Die het vrouwtje dus oppikt als ze er ontvankelijk voor is. Feromonen vergroten feitelijk de ontvankelijkheid en versnellen de paring door in te werken op de relevante zintuigen.

Lees ook  Hij koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak - horror!

Dat zullen wij niet zeggen ” liefde stinkt “maar voor sommige soorten is liefde echt” geurstof «.
6 vreemde dierlijke organen die mensen niet hebben6 vreemde dierlijke organen die mensen niet hebbenInstagram vastleggen

Gifklieren en thermische sensoren

Ze bezitten peliaadders, die in het grootste deel van Amerika en Eurazië leven twee keer zoveel organen dat wij Inclusief gifklieren aa een thermische sensor op hun gezicht tussen de neusgaten en de ogen.

Deze gelijknamige sensoren detecteren infraroodstraling. Hierdoor kunnen ze hun prooi in het donker en vanaf een korte afstand van 60 centimeter spotten, legt Gibbons uit.

Lees Deze blinde hond die niemand wil, vindt een vriend die zijn leven voor altijd zal veranderen

Killer Instinct plaatst de Reptilians “een paar miljoen jaar boven de Terminator”, grapt Gibbons.
6 dingen over nieuwsgierige dieren die mensen niet doen6 dingen over nieuwsgierige dieren die mensen niet doenInstagram vastleggen

Organen: copulatoire uitwisseling

Dit orgaan, dat op een maag lijkt, wordt aangetroffen in het voortplantingsstelsel van vrouwelijke vlinders.

Copulatieve slijmbeurs verteert voedingsstoffen Verpakt in spermatofor . Dit kleine pakje sperma wordt door het mannetje aangeboden tijdens de paring.

6 vreemde dierlijke organen die mensen niet hebben6 vreemde dierlijke organen die mensen niet hebbenInstagram vastleggen

Leveringsautoriteiten

De meeste padden, mannelijk en vrouwelijk, hebben het “rudimentaire eierstok”, Gibbons legt het uit. Als de testikels van een mannelijke pad worden verwijderd, ontwikkelt het orgaan van de veilingmeester zich. Destijds werd het beschouwd als een potentiële strategie om de voortplanting te bevorderen. Bovendien groeit het ook wanneer testosteronniveau is laag .

Lees ook  Waarschuwing: deze rups kan dodelijk zijn voor je hond, dus wees heel voorzichtig!

Lees Deze golden retriever graaft een gat onder het hek zodat hij met de hond van de buren kan spelen

Het is echter nog steeds niet duidelijk waarvoor het kan worden gebruikt.
6 dingen over nieuwsgierige dieren die mensen niet doen6 dingen over nieuwsgierige dieren die mensen niet doenInstagram vastleggen

Pterygopoden of tangen

DE pterygopoden ook wel tangen genoemd, zijn organen die op penissen lijken. Haaien mannen gebruik ze om zaadvloeistof naar de vrouwelijke baarmoeder over te brengen

Bij sommige soorten worden de pterygopode-organen ondersteund door een reeks prikkeldraadbarrières. Cladopoden kunnen ook verwijzen naar de aanhangsels die door bepaalde insecten worden gebruikt mannetjes om de filamenten stil te houden tijdens de paring. Mannelijke libellen hebben bijvoorbeeld scherpe scharen aan het uiteinde van hun gesegmenteerde lichaam. Tijdens het paren worden deze klauwen dus op de achterkant van het hoofd van het vrouwtje vastgehouden.

Als je dit allemaal leert, ben je dan niet blij dat je geboren bent? menselijk ?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!