Início » Dieren » Als een kat je bijt, wat betekent dat dan eigenlijk?

Als een kat je bijt, wat betekent dat dan eigenlijk?

Sommige katachtige acties zijn nog steeds verontrustend voor ons mensen. U moet echter weten dat elke actie een heel specifieke reden heeft! Meestal is hun gedrag echter het bewijs dat ze echt om je geven. Hier zijn de echte betekenissen van hun gebaren volgens experts uit de industrie!

Katten: Redenen voor hun bizarre gedrag!

Kattenliefhebbers hebben vast gemerkt dat hun huisdier de gewoonte heeft om met zijn kop tegen hen aan te stoten. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, vooral omdat uw kat niet van plan is u uit te dagen. Hij doet het gewoon om het je te vertellen. hallo !

Volgens wetenschappers probeert je kat gewoon de genegenheid te tonen die hij voor je voelt! Ze doet dit ook om je te laten zien dat ze je leuk vindt. Deze actie is simpel gezegd een teken van vertrouwen en te goeder trouw!

Om te lezen Een hond wil absoluut elke nacht bij zijn baby slapen – de reden zal je de adem benemen!

Lees ook  De strategieën van honden om ons te manipuleren en alles te krijgen wat ze willen

Als een kat je bijt, dan is dit wat het werkelijk betekentBron: Capture Instagram

De kat heeft ook de neiging om je lang aan te staren, wat soms gênant wordt. Daarnaast observeren ze je en bewegen ze hun ogen alle kanten op om je aandacht te trekken. Je zou inmiddels moeten weten dat zijn blik naar jou niets meer is dan een uiting van bewondering. communicatiemiddelen !

Als je kat je echter te intens in de gaten blijft houden, pas dan op! Het zou bij hem kunnen opkomen om gewelddadig te handelen in jouw bijzijn! Als dit gebeurt, raden we je aan de blik te breken en hij zal kalmeren!

Wat ligt er achter de verbluffende gebaren van katachtigen!

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat je kat je altijd in de weg loopt als je je ergens op concentreert. Je lees- en werksessies worden vaak onderbroken. Denk vooral niet dat uw kat uw aandacht op de proef stelt. geduld .

Lees ook  Hier zijn 3 hondenrassen die altijd bang zijn en hoe ze hun angst kunnen kalmeren

In feite gedraagt je kat zich zo om je te laten zien dat hij zich verveelt. Dus hij doet er alles aan om je aandacht te krijgen , want hij wil tijd met je doorbrengen. Katachtigen zijn misschien pragmatische dieren, maar het zijn nog steeds wezens die hunkeren naar genegenheid.

Lees Puma vraagt hond om hulp – je raadt niet waarom!

Als een kat je bijt, dan is dit wat het werkelijk betekentBron: Capture Instagram

In tegenstelling tot honden, die gewend zijn hun genegenheid te tonen, negeert uw kat soms zijn gevoelens. Je probeert zijn aandacht te trekken door zijn naam te roepen, maar het mocht niet baten. Hij doet zo omdat het nog geen tijd is om te aaien!

Als je een dergelijke situatie tegenkomt, doe dan hetzelfde als je kat en negeer het gewoon. Op een gegeven moment wil hij zeker geaaid worden! Katachtigen zijn complexer dan we ons kunnen voorstellen!

Lees ook  Deze hond, die voor de fok werd gebruikt, beeft van angst als we haar benaderen

Kat: een zeer gevoelig dier

Kittens hebben de neiging om de borstklieren van hun moeder te kneden als ze zogen. Het is een aangeboren gedrag dat hen voor altijd bijblijft! Een volwassen kat maakt dit gebaar ook als hij zich de tederheid van zijn moeder herinnert!

Als een kat je bijt, dan is dit wat het werkelijk betekent.Bron: Capture Instagram

Veel experts op het gebied van dierengedrag zeggen dat uw kat zich zo gedraagt omdat hij zich tevreden en gelukkig voelt. Grom daarom niet naar haar en wees blij als de kat over je rug wrijft. Dit doet hij alleen omdat je hem aan zijn moeder doet denken. Het exacte bewijs dat je een belangrijk persoon voor hem bent.

Lees De kat uit de steeg krijgt voor het eerst in 15 jaar een knuffel, zijn reactie is geweldig!

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan om onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!