Início » Dieren » Als hij een bevroren kalf in de sneeuw vindt en het in een bubbelbad stopt, verandert zijn leven voor altijd

Als hij een bevroren kalf in de sneeuw vindt en het in een bubbelbad stopt, verandert zijn leven voor altijd

© Hij vindt een bevroren kalf in de sneeuw en geeft het een bubbelbad. Zijn leven verandert voor altijd

Als de kou toeslaat, lijden dieren net als mensen. Ze zijn niet bestand tegen het koude seizoen. Dit was het geval bij Leroy, een kalf dat na de geboorte bijna bezweek aan de kou. Maar gelukkig voor hem kon Dean hem redden.

Kalf: Koe in gevaar!

Daan Gangwer is een veehouder waarvan de boerderij is gevestigd Rossville. Het is de thuisbasis van vele diersoorten, waaronder kalveren. Ze houdt van dieren en weet hoe ze voor ze moet zorgen. Maar het blijkt dat de boer met problemen wordt geconfronteerd als de winter aanbreekt.

Met de komst van het vriesseizoen verslechtert de gezondheid van alle levende wezens. Of het nu mensen of dieren zijn, het maakt geen verschil. Een temperatuurdaling kan zelfs leiden tot ziekte of zelfs de dood van deze dieren. Dat was het geval Leroy een kalf te zijn dat bijna bezweek.

Lees ook  Hier is de transformatie van deze hond die 7 jaar in een lab woonde!

Lees Een man helpt een uitgeputte eland de weg oversteken om zijn moeder te vinden

Als hij een bevroren kalf in de sneeuw vindt en het in een bubbelbad stopt, verandert zijn leven voor altijdFacebook vastleggen

In de winter van 2015 werd er ’s nachts een klein wezentje geboren uit een koe. Dit verhaal speelde zich af op de boerderij van Dean Gangwer. Deze laatste ontdekte dat toen hij ’s ochtends wakker werd, hij voor een grote verrassing stond. Eigenlijk een kalf ze was helemaal bevroren nadat haar moeder op een besneeuwd strand was bevallen.

De herder was kwetsbaar en zonder enige bescherming en bevond zich in een zeer slechte gezondheidssituatie. Het kalf had door de zeer lage temperatuur zelfs moeite met goed ademen. Maar gelukkig was Dean er ’s ochtends als eerste en kon hij een zeer “onverwachte” oplossing vinden.

Hoe was de redding?

De oplossing kwam voort uit het simpele instinct van Dean’s genegenheid voor dieren. Sterker nog, hij zorgde er eerst voor dat het kalf warm bleef. Dus besloot hij dat te doen bubbelbad . Het was niet bepaald een gewoon medicijn, maar het loonde.

Lees ook  Hoe vinden katten hun weg als ze verdwalen?

De boer baadde met zijn kalf. Het was vooral om het dier te kalmeren enerzijds voor zijn psychisch welzijn. En aan de andere kant wilde hij niet dat de ander in heet water zou verdrinken. Zittend duurde ongeveer een uur tijd om de temperatuur van de bouillon te verhogen.

Lees Hoe weet je of je hond gelukkig is, volgens de wetenschap!

Als hij een bevroren kalf in de sneeuw vindt en het in een bubbelbad stopt, verandert zijn leven voor altijdFacebook vastleggen

Na dit bad verbeterde de gezondheid van het kalf. Maar Dean besefte dat de jacuzzi niet genoeg kon zijn. Natuurlijk steeg de temperatuur van deze pasgeborene, maar dat was geen garantie blijf warm .

Daarna zette de boer nog een stap om de onderdompeling in heet water te consolideren. Dus haalde hij het kalf uit de kuip en dekte het snel af elektrische dekens . Hij bedekte vooral de poten van het dier, omdat dit, zoals ze zeggen, de meest gevoelige plek is voor de kou.

Lees ook  Een oudere kat wordt geconfronteerd met een reeks teleurstellingen voordat ze eindelijk haar mooie verhaal claimt (video)

Tele: Het beest is eindelijk gered?

Tot de grootste verrassing werd de reddingsmissie werkelijkheid. De temperatuur van het kalf lijkt weer normaal te zijn. Waardoor Leroy in leven en gezond kon blijven. Daan was blij red uw huisdier .

De boer beweerde dat het bubbelbad geen gewoonte zou zijn voor zijn kalf. Sterker nog, hij voerde aan dat de sessie gevolgd moest worden door een zonnen . Dus voor degenen onder u die gepassioneerd zijn door het grootbrengen van koeien, let op deze tip!

Om te lezen Hij vindt een hond vastgebonden aan een boom, zijn leven verandert voor altijd

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!