Início » Dieren » Als hij zijn geliefde kat moet achterlaten, krijgt hij een onverwachte verrassing met Kerstmis

Als hij zijn geliefde kat moet achterlaten, krijgt hij een onverwachte verrassing met Kerstmis

© Als hij zijn hond moet achterlaten, krijgt hij een groot verjaardagscadeau

Bepaalde levensomstandigheden dwingen eigenaren soms om een ​​nieuw huis voor hun huisdier te zoeken. Helaas is dit wat er met TikTok-gebruikers is gebeurd. Sterker nog, hij moest tijdens de crisis afscheid nemen van zijn Pitbull-hond.

Om de pijn van de vader van het gezin te verzachten die diepbedroefd was door deze scheiding, reserveerden de dochter en de nieuwe eigenaar van de hond een grote verrassing voor hun verjaardag.

De hartverscheurende breuk tussen deze hond en haar baasje

Roxy is een lieve Pitbull-hond . Helaas konden de eigenaren van de hond tijdens de pandemie niet langer financieel voor haar zorgen.

Om te lezen Ze komt een kat adopteren, een van hen gaat regelrecht haar box in

Lees ook  Maak kennis met Monty, een schattige kat met een ongewoon gezicht

Dus Roxy moest haar huis verlaten voor haar welzijn. Deze hartverscheurende beslissing brak het hart van de vader, die erg gehecht was aan de hond.

om zijn hart te verwarmen haar dochter besloot haar te verrassen voor haar verjaardag met de hulp van nieuwe meester Roxy. De scène die in een TikTok-video werd vereeuwigd, deed menig internetgebruiker huilen van emotie!
Als hij zijn hond moet achterlaten, krijgt hij een groot verjaardagscadeauAls hij zijn hond moet achterlaten, krijgt hij een groot verjaardagscadeauFacebook vastleggen

In de doorgestuurde video dan zien we een vader rustig met zijn dochter door het park lopen. Als hij Roxy ineens in de verte ziet!

De man kan het niet geloven en snelt naar de hond, die ook zichtbaar erg blij is zijn voormalige baasje te vinden. Het weerzien is dan euforisch… Surprise is een succes voor 2 vrienden!

Lees ook  Hij redt een stervende wilde vos, zijn leven verandert voor altijd

Om Hartverscheurende brief van een verlaten hond te lezen: dit zijn de woorden die hij zou hebben geschreven als hij kon schrijven

De mooiste verrassing

Ruim 1,9 miljoen keer bekeken, deze ontroerende ontmoetingen deden de harten van platformgebruikers smelten.

@gonzalaur schrijft: “Ik huil omdat ik me alleen maar kan voorstellen wat de hond denkt: ‘Waar ben je geweest? Waarom ben je weggegaan ?’ […] We hopen dat deze hond weet dat ze haar nooit wilden verlaten. »

Sommige internetgebruikers waren ook blij met de moeilijke beslissing om Roxy voor haar eigen bestwil te verhuizen. “Een nieuw thuis vinden als je er niet voor kunt zorgen, is een van de meest onbaatzuchtige dingen die je voor je hond kunt doen. Ik ben zo blij dat het geen ‘vaarwel’ is, maar ’tot ziens”, aldus @murrinated.

Lees ook  Een zwangere kat, overreden en achtergelaten aan de kant van de weg, wordt gered

Roxy’s voormalige familie is haar nieuwe baasjes zeer dankbaar voor hun bereidheid tot deze ontmoeting. Bovendien weten ze dat de hond in een goed huis is. Eén ding is zeker: ondanks de scheiding zullen ze altijd van hun Pitbull-hond houden.

pic.twitter.com/fzQu68FRYi

Lees Brandweerlieden hebben een puppy gered wiens hoofd vast kwam te zitten in een hek

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 10. Prosind 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!