Início » Dieren » als ze uitkomen, storten ze in

als ze uitkomen, storten ze in

© Als ze uitkomen, vindt hij vreemde eieren in zijn veld en stort in

We zullen niet zeggen dat deze boer een eentonig leven leidde, maar er gebeurde ook niets spannends. Het leven op zijn boerderij met zijn gezin was inderdaad vredig. Aan de andere kant ontdekte hij op een dag vreemde eieren en stond hem de grootste verrassing van zijn leven te wachten!

Eieren: De boer had niet verwacht ze in zijn veld aan te treffen!

Deze boer leidde een vredig leven met zijn vrouw en twee kinderen . Ze hielden een paar dieren op hun boerderij en verbouwden ook verschillende dingen in het veld. Trouwens, hier werden de vreemde eieren gevonden!

Een boer en een van zijn dochters zagen in de verte witte ballen. Van veraf gezien moeilijk te bevestigen wat waren dat voor dingen. Van dichtbij zie je echter meteen dat het een ei is.

Lees ook  Ze laat haar hond achter met een hartverscheurend briefje om zijn vader te overtuigen hem niet langer te misbruiken

Lees 6 tips om de gezondheid van oudere honden te optimaliseren voor een gelukkig leven

Hij vindt vreemde eieren in zijn veld: als ze uitkomen, storten ze inInstagram vastleggen

De eieren zagen er op zijn minst vreemd uit. De boer wist inderdaad dat dit niet het werk was van een dier dat we elke dag zien. Hij bleef zich afvragen: welk dier ovipaar hen in het maïsveld had kunnen achterlaten?

Eén ding is zeker: de boer, zijn vrouw en zijn kinderen moesten in actie komen. Er waren roofdieren in de buurt en er stond ’s nachts ook een harde wind. Ze moesten dus een manier vinden verdedigen deze eieren.

Een grote verrassing voor het gezin op de boerderij!

z kleine geluiden was te horen toen ze de eieren naderden. Het was duidelijk dat ze op het punt stonden uit te komen. Reden te meer om op zoek te gaan naar een effectieve manier om ze te beschermen roofdieren en het weer !

Lees ook  Deze geredde zwerfkat besluit andere katten in nood te helpen

Dus bedekten ze het ei zeil , briljant idee. Omdat ze wisten dat ze niets meer konden doen, gingen ze door met hun gebruikelijke activiteiten op de boerderij. De tijd verstrijkt, de nacht valt en de boer en zijn gezin besluiten naar huis terug te keren!

Lezen Verwelkomt de hond vóór de bevalling en blijft stil bij de grootte van het nest

Hij vindt vreemde eieren in zijn veld: als ze uitkomen, storten ze inInstagram vastleggen

Vroeg in de ochtend realiseert de boer zich dat zijn dochters buiten zijn geweest ven . Hij vroeg zich af waarom de kinderen besloten hadden zo vroeg uit te gaan. Het antwoord was echter vrij duidelijk: ze gingen de eieren bekijken!

De kleine meisjes konden niet wachten om te weten wat er in de eieren zat. Eén ding is zeker: ze hoefden niet lang te wachten voordat ze uitkwamen. De volgende dag waren ze feitelijk getuige van de vrijlating van velen babypauwen !

Lees ook  Hongerig stak deze zwerfhond zijn hoofd in de voedselpot en kan niet loskomen

Hij vindt vreemde eieren in zijn veld: als ze uitkomen, storten ze inInstagram vastleggen

Eieren: Niemand verwachtte pauwen te zien!

Niemand wist echt wat er in deze eieren zat. Maar pauwen stonden niet op de lijst met opties die de boer overwoog. De vader van het gezin was zo verrast dat hij instortte!
Hij vindt vreemde eieren in zijn veld: als ze uitkomen, storten ze inInstagram vastleggen

De familie wist dat ze al deze dieren niet bij zich konden houden. Aan de andere kant besloot de boer te blijven twee pauwen en stuur de anderen naar een gespecialiseerde plaats. Het kan gezegd worden dat het beschermen van de eieren met een zeil een uitstekende beslissing van hun kant was!

Lees Hoe weet je dat een hond zich geliefd voelt? Het antwoord zal je verrassen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!