Início » Dieren » Angst en onzekerheid transformeerden deze gewonde hond in een symbool van hoop

Angst en onzekerheid transformeerden deze gewonde hond in een symbool van hoop

© Liefde en genegenheid veranderden deze bange hond in een zonnestraal

Agenten van het asiel vonden deze hond en plaatsten haar vervolgens in een kennel. Deze moeilijke ervaring maakte haar bang. Om haar te helpen dit trieste hoofdstuk in haar leven om te zetten, hebben vrijwilligers voor haar gezorgd en haar laten zien hoe prettig het dagelijkse leven kan zijn als je goed omringd bent.

Leden van het Dogs Trust Ireland-asiel zorgde voor de hond Tasha, die nog op straat leefde. Als hij aanvankelijk een timide en nogal afstandelijk dier tegenkwam, ontdekten ze al snel een haarbal vol vitaliteit. De ander had gewoon een helpende hand nodig. Verhaal gerapporteerd door Dogherirs.

De vrijwilligers van de liefdadigheidsinstelling houden zich vaak bezig met dieren die lijden aan trauma. Ze weten dat ze tijd nodig hebben. Daarom laten ze Taša wennen aan hun aanwezigheid en bezoeken ze haar vaak.

Lees ook  Een prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooit

Lees Hoe een verstopte hond behandelen, effectieve alternatieven!

“Het enige wat ze wilde was rennen en spelen.”

De vriendelijkheid en zachtmoedigheid van de weldoeners wierpen uiteindelijk hun vruchten af. Tasha ging inderdaad geleidelijk open. Het accepteren van hun aaien en spelen met hen was een teken dat ze hen vertrouwde. Ze besloten daarom dat de hond klaar was om het revalidatiecentrum binnen te gaan.

Liefde en genegenheid veranderden deze bange hond in een zonnestraalLiefde en genegenheid veranderden deze bange hond in een zonnestraalInstagram vastleggen

Daar veranderde het gedrag van Tasha dramatisch. Degene die haar reddingswerkers omschrijven als een ‘griezelige hond’ kwam uit haar schulp. “Toen Tasha zich eenmaal had gevestigd, begon haar speelse persoonlijkheid echt te schitteren”, schreef een woordvoerder van Dogs Trust op Facebook. Tasha had geen gebrek aan energie en stond altijd klaar om te spelen.

Lees ook  Basenji, een hondenras dat zichzelf verzorgt als een kat en niet blaft.

“Tasha’s wens kwam uit”

Verenigingspersoneel zei dat s “Veel tijd, liefde en geduld” Tasha kreeg genoeg zelfvertrouwen om ter adoptie te worden aangeboden. Met zo’n uitstraling duurde het niet lang voordat het gezin verliefd werd op de hond. Dus adopteerde ze haar officieel en gaf haar tegelijkertijd een forever home.

Liefde en genegenheid veranderden deze bange hond in een zonnestraalLiefde en genegenheid veranderden deze bange hond in een zonnestraalInstagram vastleggen

Bovendien liet zijn vertrek een leegte achter in het asiel. Leden zeiden echter dat ze dolblij waren om haar te zien vertrekken met haar nieuwe gezin. Ze zeiden dat hij nu genoot van “zijn beste leven”.

Lees Gaat schuilplaats binnen en ontsnapt, vrijwilligers ontdekken grote verrassing

De hond was erg blij

Zodra de hond zijn nieuwe omgeving betreedt, ze kreeg veel liefde en aandacht. De vrijwilligers gaven haar de ruimte en tijd die ze nodig had om zich veilig te voelen en lieten haar haar nieuwe huis in haar eigen tempo verkennen. Bovendien applaudisseerde haar nieuwe familie voor elke kleine stap die ze zette om zelfvertrouwen te winnen.

Lees ook  De man hield meer dan 170 katten onder erbarmelijke omstandigheden in zijn drie eigendommen

Tasha begon geleidelijk haar hart te openen en haar ware persoonlijkheid te tonen. Ze ontdekten dat er onder zijn verlegen uiterlijk een moedige en opgewekte geest schuilde. De bange hond die ze ooit was, werd een zonnestraal die de levens van de mensen om haar heen opfleurde.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!