Início » Dieren » Bejaarde, zieke en mishandelde hond woont 10 jaar in een asiel, zijn leven staat op zijn kop

Bejaarde, zieke en mishandelde hond woont 10 jaar in een asiel, zijn leven staat op zijn kop

© Een oudere, zieke en mishandelde hond woont 10 jaar in een asiel, zijn leven staat op zijn kop

De leden van het asiel lijken de hoop te verliezen dat de verdrietige en ongelukkige hond Tofu ooit een liefdevol thuis zal vinden. Gelukkig veranderde op een mooie dag het leven van deze hond.

Tofu heeft veel meegemaakt in zijn leven.

Hij kwam op 4-jarige leeftijd in het asiel terecht. De hond was slachtoffer van mishandeling door de vorige eigenaar. Vervolgens verslechterde zijn gezondheid in de loop van de tijd. Eerst werd hij blind. Toen moesten dierenartsen een van zijn vier poten amputeren nadat hij kanker kreeg.

De tegenslagen van arme Tofu leken zich op te stapelen. Maar dat was nog niet alles… Jaren gingen voorbij en blijkbaar was geen enkele adoptant bereid hem te verwelkomen. Dit komt omdat ze over het algemeen op zoek zijn naar jonge, gezonde puppy’s en waarschijnlijk afgeschrikt zijn door de kwetsbaarheid van een oude hond.

Lees ook  Deze kat, verwaarloosd door haar baasjes, kan eindelijk de wereld zien na een ooglidcorrectie

Lees Ze redden een verlaten puppy en worden sprakeloos als ze zijn pootjes ontdekken

Bejaarde, zieke en mishandelde hond woont 10 jaar in een asiel, zijn leven staat op zijn kopBron: Instagram vastleggen

De hoop leek te vervagen. Dus de leden van het asiel dachten dat er geen kans was dat Tofu een liefdevol gezin zou vinden. Maar op een dag kruiste een hond Danila’s pad, en zijn leven nam een ​​nieuwe richting…

Danila droomde er altijd van om “een gehandicapte, oude en dove hond te adopteren”!

Ze wilde hem de kans geven om net als andere honden van het leven te genieten. Op een dag belde ze een vriendin die in het asiel werkte en vroeg wie de oudste hond ter adoptie wilde.
Bejaarde, zieke en mishandelde hond woont 10 jaar in een asiel, zijn leven staat op zijn kopBron: Instagram vastleggen

Danila wist alles van Tofu’s lijden. Ze woonde al met 5 honden! Na lang overleg met haar man besloten ze de 14-jarige hond mee te nemen en hem alle liefde te geven die hij nodig heeft.

Lees ook  Op 11-jarige leeftijd had deze hond nooit een echt gezin en wachtte hij 2 jaar om geadopteerd te worden

Bejaarde, zieke en mishandelde hond woont 10 jaar in een asiel, zijn leven staat op zijn kopBron: Instagram vastleggen

Tofu-installatie was perfect. De hond heeft zich ondanks zijn fysieke conditie snel aangepast aan zijn nieuwe huis. “Tofu heeft geleerd door het huis te lopen zonder tegen voorwerpen of de muur aan te botsen. Ik denk dat hij, nadat hij van misbruik is gered en tien jaar in een opvangcentrum heeft doorgebracht, kan voelen dat er iets magisch in zijn leven is gebeurd en dat hij nu heel gelukkig zal zijn.”

Lees wat de maximale afstand is waarop een hond zijn baas kan voelen?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!