Início » Dieren » Beste tips om een Duitse herder gelukkig te maken

Beste tips om een Duitse herder gelukkig te maken

De Duitse herder die je thuis hebt, is een van de vijf slimste honden ter wereld. Daarom vertellen we je vandaag wat je moet weten om je hond gelukkig te houden!

1. Maak lange wandelingen

Je kunt je hond vermaken met meerdere wandelingen per dag. Het is echter aan te raden om lange wandelingen te maken met dit hondenras. En als u de kans krijgt, neem hem dan mee naar plaatsen met open ruimtes. Zijn natuurlijke instincten zorgen ervoor dat velden of bossen actiever aanvoelen.

2. Ze warmen heel snel op

Maak deze wandelingen echter niet te benauwd als het te warm is. Of stel ze bloot aan hoge temperaturen in de aanwezigheid van de zon. Daar kunnen ze echt last van hebben vanwege hun vacht. Ga naar plekken waar de schaduw koel is en laat ze thuis blijven waar ze zich het prettigst voelen op warme momenten.

Lees ook  Voor welke dieren is de hond echt bang? Begrijp hem om hem beter gerust te stellen

Om te lezen Een knuffelkat gebruikt de schubben van zijn leguanenvriend om te krabben

Bron:Capture Instagram
3. Goede training

Om je Duitse herder gelukkig te houden, moet je onthouden dat het hele gezin zich op zijn gemak kan voelen bij je Duitse herder als je hem traint om geduldig en toegewijd te zijn. Deze honden kunnen wel 50 tot 60 centimeter hoog worden en 40 kilo wegen. Stel je nu voor dat hij op zijn achterpoten gaat staan om je te begroeten!

4. Knip zijn vacht niet!

Om in de richting van het vorige punt te gaan, is het belangrijk om zijn vacht niet te knippen. De Duitse herder heeft elke haar nodig om zijn lichaamstemperatuur te regelen. Dus de enige oplossing die je kunt vinden om hem gelukkig te maken, is om hem elke dag van zijn leven te borstelen en dode lokken te verwijderen.

Lees ook  Deze poema smeekt de hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!

Bron:Capture Instagram

5. Speeltijd

Een hond zoals jij Duitse Herder gelukkig maken is heel eenvoudig. In feite moet je quality time met hem doorbrengen. Geef hem dus een paar knuffels, speel in huis met zijn speelgoed en praat meerdere keren per dag tegen hem.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!