Início » Dieren » Bewonder zes maanden na de adoptie de ongelooflijke transformatie van deze ooit verwaarloosde hond!

Bewonder zes maanden na de adoptie de ongelooflijke transformatie van deze ooit verwaarloosde hond!

© Bewonder 6 maanden na zijn adoptie de ongelooflijke transformatie van deze ooit verwaarloosde hond!

Foto’s van de door zijn familie vrijgelaten hond laten een echte transformatie zien. De stam maakte elke paar maanden foto’s. En het contrast is zodanig dat we de indruk hebben dat dit 2 verschillende hoektanden zijn.

Over de geschiedenis van de betreffende hond weten we niet alles. Maar we weten dat ze een hele lange weg heeft afgelegd en dat we bijna van een wonder of een wederopstanding kunnen spreken.

De eigenaar, gebruiker van de communitysite Reddit-gebruikersnaam mkedwall plaatste drie foto’s van haar. Ze namen de eerste mee toen ze werd gered en geadopteerd. Ze namen er vervolgens nog twee, minder dan zes maanden later. Als je naar deze foto’s kijkt, is het moeilijk te geloven dat het dezelfde hond is. Dit is echter wel degelijk het geval.

Lees ook  Deze jongen vindt een jaar later zijn beste vriend en gaat kapot als hij een hond ziet

Lees: Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevecht

“Je hebt de weg naar ons gevonden”

Op de oude foto is de hond er zeer slecht aan toe, met ernstige littekens door verwaarlozing. Ze is erg mager, haar rug is gebogen, haar hoofd is gebogen en ze ziet er uitgemergeld uit. Zijn uitdrukking is ongelukkig en zijn huid verkeert in een erbarmelijke staat, waarschijnlijk door schurft.
Bewonder zes maanden na de adoptie de ongelooflijke transformatie van deze ooit verwaarloosde hond!Bron: Instagram vastleggen

Op de laatste foto’s, de transformatie is ongelooflijk. De hond verkeert in een uitstekende conditie, haar vacht en huid zijn in uitstekende gezondheid en haar ogen zijn vol leven en vreugde.

Een nieuwe kans voor deze hond

In de reacties de bijdrager en eigenaar van de hond noemde haar “de meest schattige hond” en vond het “ongelooflijk dat ze zo verwaarloosd kon worden”. Hij besluit met te zeggen dat hij blij en dankbaar is dat ze “de weg terug heeft gevonden [sa] familie” .
Bewonder zes maanden na de adoptie de ongelooflijke transformatie van deze ooit verwaarloosde hond!Bron: Instagram vastleggen

Lees ook  Een brandweerkazerne wordt een pleeggezin voor honden die op zoek zijn naar een nieuwe start

Huisdieren ze zijn een heel belangrijk onderdeel van elk gezin. Ze hebben een grote verantwoordelijkheid. Omdat ze naast het voeren en verzorgen ook in goede gezondheid verkeren (met hun controlebezoeken aan de dierenarts). Bovendien moet je ze veel liefde geven, want ze verdienen het. Soms vergeten we dat huisdieren eigenlijk veel meer bieden dan we denken. Als je thuis een hond hebt, weet je waar ik het over heb.

Lees De 5 ondeugendste hondenrassen: ze zijn schattig, maar ze letten niet op jou

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!