Início » Dieren » Bordeaux Duitse Dog bevalt van een recordaantal van 21 puppies in 27 uur

Bordeaux Duitse Dog bevalt van een recordaantal van 21 puppies in 27 uur

© Bordeauxdog baart een recordaantal van 21 pups in 27 uur

Namine is een tweejarige Deense dog die bij haar baasje Tanya Dubbs woont. Zodra Namine arriveerde, wist Tanya dat ze een speciaal beest in handen had. Namine was toen een vriendelijk en knuffelig hondje. Maar ze was ook slim en energiek en hield van rennen en spelen in de tuin.

Maar Tanya wist niet dat Namine zwanger was.

De verrassing was groot toen ze op een ochtend merkte dat haar hond ongewoon opgewonden en nerveus was. Tanya maakt zich zorgen en belt onmiddellijk haar dierenarts. Die bevestigt vervolgens dat Namine weeën heeft en vertelt haar dat ze een groot nest kan verwachten.

Bordeauxhond bevalt van recordaantal van 21 puppy's in 27 uurBron: Capture Instagram

Lees ook  Het gezicht van deze hond was verdraaid na wreed misbruik!

Wat volgde was nogal verrassend. Namina is in slechts 27 uur tijd bevallen van 21 puppy’s. Een indrukwekkende prestatie voor elke teef, maar nog meer voor een Deense dog.

Om te lezen Een geadopteerde hond met ademhalingsproblemen wordt alleen behandeld als zijn dekbed aanwezig is

Tanya bleef gedurende het hele proces aan zijn zijde om ervoor te zorgen dat zijn hond de juiste medische zorg kreeg. Bovendien was ze helemaal gefascineerd door wat er gebeurde. Ze was dan ook erg ongeduldig om elk van de pups geboren te zien worden.

Bordeauxhond bevalt van recordaantal van 21 puppy's in 27 uurBron: Capture Instagram

Elke pup woog gemiddeld bijna een halve kilo en wordt nu door de moeder gevoerd. De hond kan nog steeds niet geloven hoeveel puppy’s ze heeft gebaard.

Lees ook  Er zit een hond verstopt in deze video - je hebt 7 seconden om hem te vinden!

Daarom is Tanya van plan om de puppy’s te laten adopteren door liefhebbende families!

De Duitse Dog is een groot hondenras, met een gemiddelde hoogte van 70-86 cm en een gemiddeld gewicht van 50-90 kg. Ze hebben daardoor een groter voortplantingsvermogen dan kleinere rassen, wat kan resulteren in grotere nesten.

Over het algemeen hangt het aantal pups dat een teef van welk hondenras dan ook kan krijgen af ​​van een aantal factoren zoals leeftijd, gezondheid en worpgrootte. Duitse Doggen hebben echter grotere nesten dan andere hondenrassen. Dit komt door hun grootte en genetica.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!