Início » Dieren » Brandweerlieden redden een uitgeputte golden retrieverhond terwijl hij met zijn baasjes aan het wandelen is

Brandweerlieden redden een uitgeputte golden retrieverhond terwijl hij met zijn baasjes aan het wandelen is

© Brandweerlieden redden een uitgeputte golden retrieverhond terwijl hij met zijn baasjes wandelt

De brandweer voerde een heel bijzondere redding uit. Een team van professionals kwam de “vermoeide” hond daadwerkelijk te hulp. ga wandelen met hun meesters. Tijdens de wandeling begon de golden retriever erg moe te worden. Wat vervolgens een scherpe pijn in zijn achterpoten veroorzaakte waardoor hij niet kon bewegen.

Hun golden retriever is er slecht aan toe

Zijn eigenaren belden zelfs 911 om hun golden retriever te redden!

Ze realiseerden zich zelfs dat de hond niet op eigen kracht bij de auto kon komen.

Lees Hoe u kunt zien of uw kat zich verveelt: 6 signalen die onmiskenbaar zijn!

Vanwege de gevoelige toestand van de hond, de familie probeerde hem in de auto te krijgen, maar dat lukte niet. Brandweerlieden gingen daarom ter plaatse om met professionele apparatuur in te grijpen om hem te redden.

Lees ook  Een gehandicapte puppy wordt de beste vriend van een varken - ze houden van elkaar!

Brandweerlieden redden een uitgeputte golden retrieverhond terwijl hij met zijn baasjes aan het wandelen isBron: Instagram vastleggen

Professionals ze gebruikten een brancard en een hondenharnas om hem op het platform vast te houden en de hond naar het voertuig te brengen, zoals ze op sociale media lieten zien. “Moge hij snel herstellen”, wensten de brandweerlieden het dier in hun officiële bericht.

De scène leidde tot talloze reacties op sociale media: “Probeer een hond van 35-35 kg in je armen te dragen en kijk hoe lang je het volhoudt”, zegt een internetgebruiker.

Brandweerlieden redden een uitgeputte golden retrieverhond terwijl hij met zijn baasjes aan het wandelen isBron: Instagram vastleggen

Aan de andere kant, sommige internetgebruikers bekritiseerde deze beslissing van de eigenaren: “Ik zou me schamen om hiervoor de brandweer te bellen. Het liefst zou ik de hond in mijn armen nemen”, zegt een andere gebruiker.

Te lezen Zo detecteert een hond slechte energie

Lees ook  Tekenen dat je kat een voorkeur heeft voor een bepaald persoon

Honden zijn erg verwend!

In tegenstelling tot andere dieren, zoals katten, die onafhankelijker zijn, zijn honden vaak het meest “verwend” in huis. Slecht gedrag strekt zich volgens de deskundige ook uit tot andere exotische dieren zoals fretten en Vietnamese varkens, die ook veel zorg en een “bijna mensachtige” behandeling krijgen.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!