Início » Dieren » Chip en Adele, verlaten puppy en kitten, worden onafscheidelijk

Chip en Adele, verlaten puppy en kitten, worden onafscheidelijk

Het is gebruikelijk om scènes uit films en tekenfilms te zien die een tegenstrijdige band tussen honden en katten vertonen. Chip, de Chihuahua-puppy, en Adele, het kitten, bewijzen dat dit niet altijd het geval is. Van een ontmoeting in een dierenasiel hebben deze puppy’s echt een blijvende vriendschap gevormd. Om te bewijzen dat het gezegde “als een kat en een hond” niet in alle gevallen opgaat.

Chip de pup was pas vijf weken oud toen zijn baasjes hem naar het asiel brachten. Ze konden echt niet meer voor hem zorgen. Adele was toen een week jonger. Een jonge kat werd op straat opgepakt. Ze was echt alleen en gescheiden van haar familie.

Het asiel heeft deze pup en kitten toen een thuis gegeven, maar ze waren te jong om daar te blijven. Ze hebben ze echt niet de zorg gegeven die ze nodig hadden.

Lees ook  Een rouwend paard huilt over de kist van zijn eigenaar nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld

Lezen Het te vroeg geboren kitten is een wonderkat, een ontroerend verhaal

Chip en Adele, twee in de steek gelaten puppy's die onafscheidelijk zijn gewordenBron: Capture Instagram Chip en Adele, een verlaten puppy en kitten, worden onafscheidelijk

“Ze kregen meteen een band en werden echte vrienden”, legt Natalie Buxton uit, die voor de puppy en het kitten heeft gezorgd sinds ze aankwamen in het asiel waar ze werkt. Om hen de nodige zorg te kunnen bieden, heeft zij hen tijdelijk geadopteerd. ‘Zonder pleeggezin zouden ze niet overleven’

Chip en Adele, twee in de steek gelaten puppy's die onafscheidelijk zijn gewordenBron: Capture Instagram

Chip is een rustige chihuahua-puppy, in tegenstelling tot Adele die behoorlijk actief is. Ze vullen elkaar echter heel goed aan en spelen en slapen graag samen. “Hun favoriete bezigheid is om te ontdekken waar ze ook zijn. Adele is erg avontuurlijk en houdt van klimmen en spelen. Chip is veel meer ontspannen en houdt van een dutje op mijn schoot”, zei meneer Buxton. Chip en Adele, twee in de steek gelaten puppy's die onafscheidelijk zijn geworden Bron: Capture Instagram

Lees ook  Deze trouwe hond werd herenigd met de familie waar hij al 4 jaar onderweg op wachtte

Honden en katten, puppy’s en kittens, zijn wezens die het leven van duizenden mensen opvrolijken. Ze verdienen het dus niet om in de steek gelaten te worden, weggerukt uit wat ze dachten dat hun thuis was. En nog minder, achtergelaten op straat, blootgesteld aan allerlei gevaren. Het zijn dieren met gevoel, geen objecten!

Dieren zijn geweldige wezens die dankbaar zijn voor alles wat we ze kunnen geven. Daarom blijven we ons elke dag inzetten om mensen bewust te maken van verantwoord huisdierbezit. Maar bovenal is het een verbintenis voor meerdere jaren. Een hond hebben betekent hem voor het leven hebben.

Lees Huilen honden ’s nachts? Hier zijn de echte verklaringen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!