Início » Dieren » Dankzij de familiehond komen weeskittens in huis

Dankzij de familiehond komen weeskittens in huis

© Weeskittens komen dankzij de familiehond in huis

Weeskittens vonden een onverwacht thuis in het huis van een dierenliefhebbend gezin. Met de hulp van een hond konden ze tegenslagen overwinnen en de liefde en zorg ontvangen die ze zo hard nodig hadden.

Het begon allemaal met een nestje kittens , verlaten en wees, bevond zich in nood in de straten van de stad. Dakloos en met weinig hoop op overleving hadden deze jonge katachtigen wanhopig behoefte aan een veilige haven.

Vervolgens hadden ze de kans om een ​​hond te ontmoeten die vastbesloten was hen te helpen en zijn hele gezin bij de redding te betrekken. Zonder deze vriendelijke zielen zouden kleine katten niet overleven.

Om te lezen Geweldige reactie van een verdwaalde hond die zijn meester vindt!

Lees ook  Een hond en een kat die in een veld zijn achtergelaten, zoeken samen een thuis

De familiehond achter het verhaal

Deze hond ontdekte het eerste kitten helemaal alleen voor het huis van zijn baasjes. Toen besloot hij hem via het kattenluik binnen te brengen.

De eigenaar was in de war geconfronteerd met het vinden van zijn hond en niet wetend wat te doen. Maar de vriendelijke hond maakte het niet af en bracht kort daarna een tweede kitten mee. Een derde en laatste kitten werd later op het terrein gevonden. Er was echter geen spoor van de moeder.
Dankzij de familiehond komen weeskittens in huisFacebook vastleggen

De familie nam toen drie kittens mee, een mannetje en twee vrouwtjes om voor te zorgen, terwijl het asiel een pleeggezin voor ze zoekt. Ze gaven ze een mengsel van flesvoeding en natvoer. Dankzij deze hond met een groot hart konden de drie kittens een goede start maken.

Lees ook  Felix, een schattig zwart katje, zoekt na 20 mislukte pogingen een gezin

Kittens met schattige persoonlijkheden

Ze demonstreerden snel een enorme hoeveelheid eetlust en veel energie. Toen begonnen hun persoonlijkheden zich te openbaren. De een houdt van mensen kijken, de ander is avontuurlijk en de derde is erg nieuwsgierig. Wendy is een waaghals, klimt graag en komt graag in de problemen.

Lees Deze jonge zwerfhond hoopt eindelijk een gezin te vinden om zijn verleden te vergeten

Dankzij de familiehond komen weeskittens in huisFacebook vastleggen

Hun speelse en schattige karakter werd alleen maar sterker naarmate ze ouder werden. Binnenkort zullen de kittens hun eeuwige familie kunnen vinden. Hun toekomst ziet er veelbelovend uit, want zonder de voorzienige tussenkomst van de hond en zijn eigenaar hadden ze weinig kans om die te verwezenlijken.

Het verhaal van weeskittens en hun onverwachte thuis bij een meelevende familie en een vriendelijke hond is viraal gegaan op sociale media. Veel mensen waren geraakt door het verhaal en boden aan om de familie te helpen door eten en benodigdheden voor de kittens te brengen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!