Início » Dieren » Dankzij zijn microchip en 2 zusjes vindt de hond na 2 jaar verdwijning zijn thuis

Dankzij zijn microchip en 2 zusjes vindt de hond na 2 jaar verdwijning zijn thuis

© Dankzij zijn microchip en 2 zusjes vindt de hond zijn thuis na 2 jaar verdwijning

Toen ze die dag naar het café gingen, hadden de twee zussen Noffsinger niet verwacht de heldinnen van zo’n verhaal te zijn. De zwerfhond die ze zojuist onderweg hebben gered, is 2 jaar geleden daadwerkelijk weggelopen van zijn huis, ruim 700 km verderop!

Terwijl Jasmine Noffsinger en haar zus Samantha naar een koffieshop liepen, zagen de twee jonge vrouwen een uitgemergelde hond. Bedroefd voelden ze zich verplicht de hond te accepteren en dat deden ze goed!

Ongelofelijk nieuws

Jasmine en Samantha namen een zwerfhond op naar de dierenarts. Toen ontdekte hij dat hij gelukkig een microchip had. Beide zussen wisten de eigenaar van de hond te vinden, Patricia DeWit, die bijna 700 km verderop woont!

Lees ook  Deze pitbull trekt een baby van 7 maanden aan zijn luier uit een brandend huis, een echte held

Lees Heeft uw hond gele tanden? Tips om uw mondgezondheid te beschermen

Zoals KTUL meldt, belde Jasmine hem onmiddellijk om hem het goede nieuws te vertellen. ‘Ze geloofde mij helemaal niet. Toen vroeg ze me om haar te Facetimen en haar de hond te laten zien. Dus ik nam video-contact met haar op en ze zei: ‘Oh mijn God! »Ze was zo blij. Iedereen was. » Jasmijn herinnert zich.

Hond: een voortvluchtige

Een hond genaamd Hamm, hij is twee jaar geleden weggelopen uit het huis van zijn meester in de buurt van Tampa. Sinds zijn verdwijning was zijn familie wanhopig naar hem op zoek en verwachtte niet langer dat hij haar zou accepteren zo’n goed nieuws.
Dankzij zijn microchip en 2 zusjes vindt de hond na 2 jaar verdwijning zijn thuisFacebook vastleggen

Nadat ze contact hadden gelegd, ontmoetten Patricia en de twee zussen elkaar halverwege diezelfde dag in Tallahassee, zodat de hond eindelijk thuis kon komen.

Lees ook  Deze hond van 5 maanden raakt in paniek voor een stuk lam

Een ontroerende hereniging

De ontroerende reünie werd gefilmd en gedeeld op sociale netwerken. De hond lijkt het meteen te hebben hij herkende zijn geliefde. Hij begon zelfs opgewonden te raken toen hij zijn auto zag aankomen. In de video hoor je Jasmine Noffsinger zeggen: “Hij weet het!”. Zodra Patricia uit de auto stapte, wierp Hamm zich in haar armen voordat hij in de auto sprong.

Om te lezen Na een ingewikkeld verleden wint de hond geleidelijk aan vertrouwen in de mens!

Niemand weet waar de hond de afgelopen twee jaar is geweest. Afgezien van het aanzienlijke gewichtsverlies doet Hamm het heel goed en is hij blij om weer thuis te zijn.

Deze zeer gelukkige uitkomst werd mogelijk gemaakt door de grote harten van de twee zussen en vooral door de microchip van Hamm die het verschil maakte

Lees ook  Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!

pic.twitter.com/tcJn3aOZZ6

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 9. Prosind 2023

Om te lezen Hier zijn de 5 intelligentste kattenrassen ter wereld die verrassen door hun alertheid

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!