Início » Dieren » De 8 slimste dieren ter wereld, waarvan sommige hebben geleerd videogames te spelen

De 8 slimste dieren ter wereld, waarvan sommige hebben geleerd videogames te spelen

De 8 slimste dieren ter wereld, sommigen leren videogames spelen

Mensen zijn de meest intelligente soort op aarde. Verschillende diersoorten hebben echter hun vermogen tot reflectie, empathie en intelligentie bewezen. Wetenschappers leren steeds meer over de innerlijke wereld van dieren en verbazen zich steeds meer over hun intelligentie.

Inderdaad, meerdere dieren hebben op onverwachte manieren blijk gegeven van hun denken, empathie en intelligentie. Dit veranderde de perceptie van de meest intelligente dieren op aarde.

Naast dat mensen als beste uit de bus komen als het “slimste ras”, heeft een recent onderzoek door het tijdschrift Sentient Media bepaald welke dieren de slimste ter wereld zijn. Als je wilt weten wie het is, lees dan verder.

Dolfijnen:

Dolfijnen maken altijd indruk met hun vermogen om te leren en te leren. imitatie . Volgens de huidige intelligentienormen behoren dolfijnen tot de intelligentste dieren ter wereld. Hoewel het meten van intelligentie moeilijk is, suggereren veel onderzoeken dat dolfijnen na ons de op een na intelligentste dieren zijn.

Lees ook  5 tekenen dat ze zich geliefd en vervuld voelen

Kraaien:

Kraaien behoren tot de intelligentste dieren. Volgens het laatste onderzoek zijn kraaien zich eigenlijk bewust van de kennis die ze hebben en kunnen ze erover nadenken. Het is dit vermogen dat mensen in staat stelt om ontdekkingen te doen. In één experiment selecteerden deze vogels de juiste sleutel uit een verscheidenheid aan objecten om een ​​doos met hun favoriete lekkernijen te openen.

Varkens:

De meeste mensen associëren varkens Varkens worden beschreven als vies, lui of zelfs onintelligent. In feite zijn deze dieren erg intelligent. Volgens een studie vertoonden vier varkens een uniek vermogen om te leren door een videogame te spelen. De varkens moesten begrijpen dat het bewegen van de “joystick” (spelbesturing) beweging op het scherm zou veroorzaken.

Chimpansees:

Lees ook  Als je hond hangende oren heeft, zijn hier de redenen die je absoluut moet weten

De meeste mensen weten datmensen 99% van hun DNA delen met chimpansees. Dit onderzoek heeft duidelijk aangetoond dat chimpansees tot de intelligentste dieren op aarde behoren.

Olifanten:

Veel mensen geloven dat olifanten traag zijn en geen intelligentie hebben maar dit is niet het geval. De studie toonde aan dat olifanten hun omgeving kunnen manipuleren om hun doel te bereiken. Volgens het experiment van wetenschappers kan een olifant een steen onder een boom verplaatsen en deze gebruiken om bij de vrucht te komen.

Afrikaanse grijze papegaaien:

Volgens wetenschappers zou deze soort zelfs kunnen concurreren met mensapen. Ze hebben vergelijkbare intellectuele capaciteiten als een kind van drie of vier jaar oud.

Octopus:

Hoewel dit misschien vergezocht lijkt, hebben verschillende vluchtige onderzoeken van octopussen verschillende gevallen onthuld waarin deze dieren aan hun eigenaars ontsnapten en “onheil” veroorzaakten in aquaria over de hele wereld. Sommigen zijn er zelfs in geslaagd om uit hun watergevangenis te ontsnappen en terug te keren naar het wild zonder dat hun verzorgers het merkten.

Lees ook  Gouden Labrador-hek bevalt van 13 zwarte puppy's, het blijkt de schuld van de vader te zijn!

Ratten:

Ratten zijn een van de dieren die het meest door mensen worden gebruikt voor laboratoriumonderzoek. De reden is hun grote vermogen om te leren van beproevingen. In deze tests werd aangetoond dat ratten het vermogen hebben om het object en leren te leren en te onthouden.

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!