Início » Dieren » De bel gaat bij de deur van het asiel, de vrijwilligers gaan open en blijven sprakeloos

De bel gaat bij de deur van het asiel, de vrijwilligers gaan open en blijven sprakeloos

Een vrouwtje kan heel snel zijn en heel gemakkelijk de juiste plekken herkennen. Met dat in gedachten is Bailey een hond met dit karakter. Bovendien werd het getoond toen ze terugkeerde naar het asiel waar ze na haar verdwijning was grootgebracht.

Schuilplaats: Bailey wordt niet langer gevonden

Maskeren Dierenreddingsliga van El Paso beleefde een moment van pure verrassing in de nacht van 31 januari. Het blijkt inderdaad dat vóór deze datum de schattige hond Bailey vermist was. Op dezelfde dag van deze verdwijning belde de eigenaar het centrum en vroeg om hulp.

Dit dierenasiel bevindt zich in Texas . En werkt aan het bevorderen van dierenwelzijn. Die persoon bracht het centrum op de hoogte om de verdwijning van zijn hond breed bekend te maken. Daarom mobiliseerden deze professionals mensen op sociale media om samen te werken.

Lees Wat denken honden echt over ons? Het antwoord van wetenschappers

Lees ook  Voor het eerst in 15 jaar krijgt een straatkat een huisdier en zijn reactie is verbluffend!

De bel gaat bij de deur van het asiel, de vrijwilligers gaan open en blijven sprakeloosFacebook vastleggen

Via de platforms publiceerde het centrum: ‘Bailey is ontsnapt naar het gebied Mesa en Sunland Park aan de westkant.’ Ze is heel knap. Als u haar ziet of vindt, neem dan zo snel mogelijk contact op met het asiel.”. Na enige tijd wierp dit initiatief zijn vruchten af. Er was echter geen enkele informatie die echt specifiek was.

Sommige internetgebruikers meldden bij het asiel dat ze de hond hadden gevonden. Helaas was geen enkele informatie 100% correct. Deze experts wachten al een tijdje op de reis, in de hoop meer informatie te krijgen. En op dat moment, er kwam een ​​grote verrassing aan het licht .

De hond maakt een verrassende terugkeer

De hond heeft voorheen in dit asiel gewoond voordat hij in een huis ging wonen. En na haar verdwijning uit het huis van haar meester sloot ze zich aan bij dit centrum. Professionals waren verrast toen ze het zagen de hond verscheen weer door aan te bellen .

Lees ook  Hier zijn de redenen waarom uw kat graag met u knuffelt

Na deze ommekeer deelde het asiel de terugkeer van de hond rechtstreeks op sociale media. Het centrum heeft internetgebruikers hiermee echt gerustgesteld de hond is nu veilig en wel . Zo publiceerde hij zijn dank aan allen die aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Lees Deze zieke en bevroren kat klopt op het raam om om hulp te smeken, haar leven staat op zijn kop

De bel gaat bij de deur van het asiel, de vrijwilligers gaan open en blijven sprakeloosFacebook vastleggen

Je zag vanuit de opvangpost dat Bailey het niet nodig had dat er iemand op hun deur klopte. Met andere woorden, de hond is dat wel hij kwam daar uit eigen vrije wil zonder tussenkomst van buitenaf. De hond stond om 1:15 voor de middelste deur. Het huis van zijn meester ligt echter ruim 10 km van het centrum.

We zien dat deze hond een ongelooflijke intelligentie heeft. We konden zien dat ze dat niet had gedaan geen gids ga naar deze schuilplaats. Zodat ze niet vergeet waar ze vandaan komt. Hieruit blijkt dat zij in dit centrum geluksmomenten heeft ervaren. Professionals uit het centrum zenden dit ongelooflijke moment zelfs uit.

Lees ook  Deze golden retriever herkent zijn voormalige baasje en barst in tranen uit in een hartverscheurende scène

Onderdak: Bailey’s eeuwige thuis

Het lijkt erop dat, waar Bailey ook is geweest, dit toevluchtsoord is gebleven zijn eeuwige thuis . Wie weet of ze het huis van haar meester wilde verlaten en er alleen heen zou gaan? Alleen een hond kan ons dat vertellen! Het staat in ieder geval vast dat hij het idee om in dit centrum te blijven helemaal niet leuk vindt.
De bel gaat bij de deur van het asiel, de vrijwilligers gaan open en blijven sprakeloosFacebook vastleggen

De Animal Rescue League bevindt zich in El Paso 7256 La Junta Dr, Canutillo, TX 79835, Verenigde Staten ». Dit centrum is gespecialiseerd in het helpen van huisdieren en is zeven dagen per week geopend.

Lees wat katten doen als ze hun baasje willen domineren

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!