Início » Dieren » De Britse acteur Benedict Cumberbatch bevrijdt een tijger uit een circus in India

De Britse acteur Benedict Cumberbatch bevrijdt een tijger uit een circus in India

© De Amerikaanse zangeres Cher redt een olifant uit een dierentuin in Pakistan en laat deze vrij

Veel beroemdheden zijn geïnteresseerd in dierenwelzijn. De Amerikaanse zangeres Cher is een van deze sterren. Bovendien is een van zijn grootste daden het vrijlaten van een olifant die zich in een dierentuin in Pakistan bevond!

Olifant: Een dier dat veel aandacht verdient!

De olifant staat ongetwijfeld op de lijst van dieren die steeds zeldzamer worden. Daarom verdienen deze dikhuiden speciale aandacht om uitsterven te voorkomen. Eén ding is zeker: Cher en haar team doen dat goed begrepen !

ik ben van plan is een olifant geboren in 1985, die veel tijd doorbracht in een dierentuin in Pakistan. Bovendien had hij in 1990 een partner genaamd Saheli. De twee dieren hadden zo’n twintig jaar lang een prachtig verhaal.

Lees de weinig bekende geheimen van vuurvliegjes, deze insecten die gloeien tijdens zomernachten

Lees ook  Heerlijk! Chagrijnig kijkende kat verovert sociale netwerken

In 2012 overleed Saheli, deze trieste gebeurtenis bleef niet zonder gevolgen. Zijn dood had echt een grote impact op Kavaan. De olifant werd steeds meer verschillend sinds het overlijden van zijn partner.

De eenzaamheid van Kavaan leidde zelfs tot bepaald gedrag agressief van zijn kant. De olifant was soms erg vijandig tegenover de verzorgers. We begrepen meteen dat hij kapot was van de dood van zijn partner.

De Amerikaanse zanger besloot het dier te bevrijden!

Omdat Kavaan vijandig stond tegenover de bewakers, besloten ze hem handboeien om te doen. Dit dier, dat geestelijk niet goed was, had hulp nodig. DE leef omstandigheden zelfs deze olifant hielp hem niet beter te worden.

De beroemde teruggetrokken olifant heeft veel discussie veroorzaakt op sociale netwerken. Kavaan is er inderdaad in geslaagd de aandacht van veel mensen te trekken demonstranten voor dierenrechten. De slechte levensomstandigheden van het beest zijn voor Cher en haar team aanleiding om in te grijpen!

Lees ook  Een dakloze kat geeft haar kittens aan degene die haar voedde in de moeilijkste tijden

Lees Een oudere hond achtergelaten in een asiel viert zijn laatste dagen door zijn laatste wensen te vervullen!

De Amerikaanse zangeres Cher redt een olifant uit een dierentuin in Pakistan en laat deze vrijDe Amerikaanse zangeres Cher redt een olifant uit een dierentuin in Pakistan en laat deze vrijFacebook vastleggen

Cher’s dierenwelzijnsgroep, Free Bush, werkte samen met Four Paws. De twee organisaties bundelden hun krachten Erik Margolis . Elk van deze organisaties heeft veel troeven om ervoor te zorgen dat de vrijlating van Kavaan goed verloopt. Dankzij deze alliantie kon de olifant dus worden bevrijd en verplaatst!

De release kostte ongeveer $ 400.000. Wij vragen ons af hoe ze zo’n bedrag bij elkaar hebben weten te krijgen! Hoe dan ook, het was het waard. De olifant werd gevlogen, wat een behoorlijk lastige opgave was. Na het volgen van diverse protocollen en na een lange reis kwam Kavaan aan Cambodja .

Olifant: een beter leven voor Kavaan!

Kavaan’s levensomstandigheden in een dierentuin in Pakistan waren slecht. Bovendien gaat het niet goed met de olifant sinds de dood van zijn metgezel. Deze reis naar Cambodja is er één van de beste beslissing voor hem !

Lees ook  Onverwachte ontmoeting van vrouw met slang in toilet: 'Mijn ergste nachtmerrie'

Een natuurgebied in Cambodja is ideaal voor Kavaan. In deze nieuwe omgeving zal deze olifant dat inderdaad zijn veel vervullender . Hij profiteert van alles wat zijn soortgenoten nodig hebben. Dit omvat grote open ruimtes, een goed klimaat, voedsel en vele andere aspecten die nodig zijn voor persoonlijke ontwikkeling. We kunnen dus Cher, haar groep en vele medewerkers bedanken!

Om te lezen Een merrie verloor haar kalf en ontmoet een door haar moeder afgewezen veulen, een ontroerend verhaal

L’article De Britse acteur Benedict Cumberbatch bevrijdt een tijger uit een circus in India en verschijnt in de première op de kaart.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!