Início » Dieren » De dag dat deze hond geboren werd moest hij geëuthanaseerd worden, sindsdien heeft hij veel problemen gehad

De dag dat deze hond geboren werd moest hij geëuthanaseerd worden, sindsdien heeft hij veel problemen gehad

© De dag dat deze hond werd geboren, moest hij geëuthanaseerd worden, sindsdien heeft hij veel problemen gehad

Maurice is een border collie-hond. Hij is een hond van gemengd ras die het slachtoffer is geworden van een trauma. Na een lange periode van revalidatie in een pension en met zijn moed kon hij veranderen. Langzaam slaagde hij erin deze tragedie te vergeten.

Hond: Lijdt vanaf de geboorte

Maurice is een hondenras Bordercollie . Al op jonge leeftijd had ze last van trauma. Op een dag, toen hij nog maar drie maanden oud was, liet een man hem schrikken terwijl hij liep terwijl hij schreeuwde. Deze persoon destabiliseerde mensen en vooral dieren.

Helaas was Maurice een van zijn slachtoffers en sindsdien is deze hond erg achterdochtig geworden. Zijn wantrouwen richt zich vooral op mannen. En soms dit de hond blaft veel als hij mensen ziet . Dit laat zien dat de gebeurtenis die hij heeft meegemaakt een tastbare indruk heeft achtergelaten.

Lees Deze pitbull trekt een baby van 7 maanden aan zijn luier uit een brandend huis, hij is een echte held

Lees ook  Deze zeer zwakke hond vecht om zijn puppy's te beschermen

Hij moest geëuthanaseerd worden op de dag dat hij geboren werd, sindsdien had hij veel problemenBron: Instagram vastleggen

Deze hond bleef getraumatiseerd achter en kon bijna geen a vinden gastgezin . Daarom werd hij in het centrum geplaatst om te herstellen. Op een dag zou hij eindelijk een huis kunnen hebben. Helaas verliep de integratie niet goed. En dat komt vooral omdat zijn familie niet wilde luisteren naar het advies van professionals.

De hond Maurice werd vervolgens teruggebracht naar het centrum. Wat betekende dat zijn plaatsing bij zijn familie nergens toe leidde. Daarom zocht dit centrum naar een andere oplossing om hem weer bij zinnen te brengen. Dus deze pup werd weggehaald naar de dierenarts en kreeg les van twee professionals.

Wat het verhaal in beweging bracht

Dit verhaal eindigt rampzalig omdat de hond ondanks deze zorg niet kon ontsnappen. Na behandeling door dierenartsen bevond Maurice zich in een nog slechtere toestand. Deze hond kon niet eens een band met mensen opbouwen. Uiteindelijk werd hij voor euthanasie naar een kliniek gebracht. Maar, Vereniging Jardin des Patates hij nam het.

Lees ook  Van alle hondenrassen zijn er drie honden die het langst leven

Hij moest geëuthanaseerd worden op de dag dat hij geboren werd, sindsdien had hij veel problemenBron: Instagram vastleggen

Maurice zat op kostschool en hoopte op een ommekeer. Bovengenoemde vereniging is een onderwijsinstelling waarvan hij de oprichter is Lisa Sánchez. Na een paar uur verbeterde het gedrag van de hond. Dat was hoopgevend omdat hij zelfs met andere puppy’s kon samenleven. Maurice vertoonde geen tekenen van agressie.

Lees Hongerig, deze zwerfhond stak zijn kop in de voerpot en kan niet loskomen

Na een paar maanden in dit pension kon deze hond eindelijk met anderen overweg. Hij hij blaft niet vaak meer en is niet langer erg wantrouwend tegenover anderen. Kortom, hij kon zichzelf geleidelijk rehabiliteren. Het is een goede zaak voor deze puppy, die veel trauma heeft opgelopen. Uiteindelijk slaagde hij erin verbinding te maken.

Momenteel wacht deze hond ongeduldig op een nieuwe familie . Ze hoopt heel erg iemand te vinden die meer begrip heeft. Dit komt vooral omdat Maurice een grote stap heeft gezet in de richting van zelfrealisatie. Het zou dus veel aandacht nodig hebben.

Lees ook  18-jarige tiener toont moed door een puppy te beschermen die op de weg is achtergelaten en verliest daarbij het leven

Hij moest geëuthanaseerd worden op de dag dat hij geboren werd, sindsdien had hij veel problemenBron: Instagram vastleggen

Hond: wat moet u doen als u er een adopteert?

Maurice heeft een heel aardig karakter. Hij houdt van knuffelen en het was eigenlijk de sessie die hem tijdens zijn opleiding het meest bezielde. Dus als u besluit hem te adopteren, wees dan voorzichtig, want deze hond doet dat ook nog steeds gevoelig . Ze heeft zich zeker in alle opzichten kunnen ontwikkelen, maar sporen kunnen achterblijven. Het is alsof mannen een relatiebreuk doormaken.

In dit opzicht zou het leven in een grote stad niet erg geschikt zijn voor deze hond. Met andere woorden: Maurice zou zich meer op zijn gemak voelen stillere en rustigere ruimtes . En bovenal mogen zijn leringen niet wreed worden behandeld. Wilt u deze pup dus nog een kans geven, dan kunt u hem zoeken bij Vereniging Jardin des Patates.

Lees Een zwerfhond die er slecht aan toe is, ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een paar vreemden

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!