Início » Dieren » De diepbedroefde asielhond Samantha ziet haar leven dramatisch veranderen

De diepbedroefde asielhond Samantha ziet haar leven dramatisch veranderen

© Samantha, een diepbedroefde asielhond, ziet haar leven radicaal veranderen

Deze hond ervoer allerlei emoties. Ze was altijd erg verdrietig in het asiel tot de dag dat ze de mooiste glimlach liet zien dankzij haar verblijf in een opvanggezin. Afgelopen augustus lichtten de ogen van de hond op als nooit tevoren.

Een helder nieuw begin voor de verwoeste asielhond Samantha!

Wij vertellen je het verhaal van Samantha, Amerikaanse bulldog met een gebroken hart. Tijdens haar verblijf in het asiel was deze hond erg ongelukkig en was er verdriet op haar gezicht te zien.

Samantha bleef daar een jaar, zonder de minste aanvraag tot adoptie. Daarna ging ze naar een ander opvangcentrum en vervolgens naar een pleeggezin, waar ze zich begon te ontspannen en soms glimlachte.

Lees ook  Na 279 dagen in het asiel explodeert deze hond van vreugde wanneer hij wordt geadopteerd

Lees verder, 6 maanden na de adoptie, en bewonder de ongelooflijke transformatie van deze ooit verwaarloosde hond!

De diepbedroefde asielhond Samantha ziet haar leven dramatisch veranderenBron: Instagram vastleggen

Binnen een paar dagen, De hond onderging vervolgens een buitengewone metamorfose en kreeg eindelijk zijn levenslust terug. “Ze houdt eigenlijk van speelgoed, haar bed en tijd doorbrengen met mij. Daarnaast houdt hij van honden en katten. Hij zal de perfecte hond zijn voor haar toekomstige gezin”, vertrouwde haar pleegmoeder toe.

In september het leven van Samantha nam een ​​nieuwe wending toen het stel zijn verhaal hoorde. Ze werden meteen verliefd op deze hond en wilden haar graag ontmoeten. Op die grote dag wisten ze dat ze de juiste beslissing hadden genomen.

Het huis van zijn dromen

Na een lange reis vol emoties, Samantha heeft eindelijk het huis gevonden waar ze altijd van droomde. Hij brengt tijd door met spelen en knuffelen in een van zijn nieuwe, knusse bedden. De hond zal nooit de armen van zijn nieuwe baasjes verlaten.
De diepbedroefde asielhond Samantha ziet haar leven dramatisch veranderenBron: Instagram vastleggen

Lees ook  Deze blinde hond zit 13 jaar lang vastgeketend, maar aan het eind van zijn leven zal zijn leven eindelijk veranderen

Tussen dagelijkse wandelingen, dutjes bij het zwembad en vriendschappelijke gevechten met haar nieuwe hondenbroers en zussen, kon Samantha’s nieuwe leven niet méér verschillen van het leven dat ze in het asiel ervoer.

Lees: Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevecht

Samantha’s verleden ligt ver achter haar! Als een hond kon praten, zou ze waarschijnlijk zeggen dat ze nog nooit zo gelukkig is geweest in haar leven. ‘Zijn glimlach zegt alles.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!