Início » Dieren » De dierenartsen ontdekken een mysterieus wezen en hallucineren wanneer ze beseffen wat het is.

De dierenartsen ontdekken een mysterieus wezen en hallucineren wanneer ze beseffen wat het is.

Dierenartsen ontdekken mysterieus wezen, hallucineren als ze beseffen wat het is

Dit artikel gaat over een huisdier dat slecht is verzorgd door zijn eigenaar. Het arme schepsel verandert in een monster. We nodigen je uit om de details te volgen!

Beroemd schepsel

Een vreemd wezen bevond zich in het huis van een oude man die lijdt aan… Alzheimer . Iedereen was gefascineerd toen ze dit enorme wezen zagen. Zelfs de dierenartsen zeiden dat ze nog nooit zo’n dier hadden gezien.

Op het eerste gezicht leek het beest op een gigantische harige spin. Toch is het een dier waar sommige mensen veel bewondering voor hebben. In feite is dit vreemde dier een kat genaamd Hidey . Het is slecht onderhouden door zijn eigenaar.

Lees verder Zwervend blind katje zit op een parkeerplaats te wachten op redding

De kat was niet zoals andere lieve huisdieren in het huishouden. Misschien was de eigenaar vergeten dat dit dier in huis was omdat hij aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Hij zorgde niet voor deze arme kat.

Lees ook  Deze dove en blinde hond is een toeristische gids die reizigers over de Atlantische Oceaan begeleidt!

Omdat de persoon die verantwoordelijk was voor dit dier naar een verpleeghuis ging, werden beide katten Hidey en Siam los in huis achtergelaten, aan hun lot overgelaten. Een persoon genaamd Paul Russel herinnerde zich het bestaan van de katten in het huis van de oude man. Dus Paul ging naar het huis van de oude man en vond daar een vreemd harig dier.

Hidey’s dreadlocks

Paul Russel was op zoek naar katten in het huis van de oude man . Plotseling verscheen er een enorm beest onder het bed en rende de kelder in. Maar Paul kreeg het uiteindelijk te pakken. Door zijn lange haar zag het er angstaanjagend uit.

De kat was erg behaard en had lange dreadlocks. De eigenaar was oud en kon niet langer voor het reusachtige dier zorgen. Dus bracht Paul Russell de kat naar een asiel. Het opvang- en wildlifecentrum van de Animal Rescue League . Met die enorme dreadlocks zaten er overal parasieten zoals vlooien.

Lees ook  Maria, een vrouw die vele uren reisde om een ​​gehandicapte hond te redden

Lees meer Een vreemd dier werd buiten het huis gevonden, maar experts kunnen het niet identificeren

Het dier werd verzorgd in het opvangcentrum. Het verwijderen van de vacht was een beetje ingewikkeld. De kat moest ook geëuthanaseerd worden zodat hij geschoren kon worden. Iedereen was verbaasd toen 900 gram haar werd verwijderd. Door dit haar zag het dier er monsterlijk uit in vergelijking met andere katten.

Hidey kwam zelfs met de vacht aan in gewicht. Ze was ook een zwaarlijvige kat . Haar massa maakte haar lui en maakte het moeilijk voor haar om zichzelf te verzorgen. Bovendien had de oude eigenaar, die leed aan ziekte, geen tijd meer om voor dit dier te zorgen.

Een nieuw begin voor het dier

Na intensieve verzorging veranderde het schepsel in een schattige en schattige kat. Op een gegeven moment ging de kat nooit meer in bad. Omdat het een huisdier is, moet de eigenaar er alles aan doen om de kat schoon te houden.

Lees ook  Het verhaal van Peti, een hond die in een dierenartspraktijk woont en op adoptie wacht

Het dier had niemand meer om hem te helpen. zijn hygiëne en netheid . Sommige mensen wassen hun kat bijvoorbeeld twee keer per week. Maar het goede nieuws is dat de nieuwe eigenaars van de kat Paul Russell en zijn gezin zijn. Het is een nieuw begin voor de kat.

pic.twitter.com/Fm6MoJZITz

Lees meer De verschrikkelijke fout die je niet moet maken als je huisdier stervende is, volgens een dierenarts

– nelimar (@nelimar165) 29 juli 2023

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!