Início » Dieren » De echte redenen waarom katten sommige mensen verkiezen boven andere

De echte redenen waarom katten sommige mensen verkiezen boven andere

© De echte redenen waarom katten sommige mensen verkiezen boven andere

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, maar katten zijn niet bij iedereen hetzelfde. Er zijn zelfs bepaalde mensen die veel meer geliefd en gewaardeerd worden. Onze kattenvrienden hebben specifieke redenen waarom ze veel meer gehecht raken aan bepaalde mensen!

Katten behandelen mensen anders!

Hoewel de meeste mensen dol zijn op katten, is het gevoel niet helemaal wederzijds. Onze kattenvrienden zijn zelfs nogal kieskeurig als het om genegenheid gaat. Niet alle mensen krijgen veel aandacht van deze dieren!

Als je samenwoont met één of meerdere katten, heb je dit waarschijnlijk al lang geleden opgemerkt. Er is altijd één persoon die de kat veel leuker vindt dan de anderen. . Het dier vindt hem zo leuk dat hij hem door het hele huis volgt!

Lees Maak kennis met deze schattige familie van vier honden, twee eenden en een kat

Lees ook  De dierenartsen ontdekken een mysterieus wezen en hallucineren wanneer ze beseffen wat het is.

Aan de andere kant zijn er mensen die dol zijn op katten, maar katten mijden ze vaak. Katachtigen haten ze eigenlijk, maar aan de andere kant houden ze ook niet echt van ze. Katten zoeken naar bepaalde criteria bij bepaalde individuen!

Katten eten geven en ze elke dag zien , betekent niet dat ze van je zullen houden . Katachtigen hebben zelfs een paar specifieke dingen die ze van mensen willen. In de volgende regels zullen we uitleggen waarom katten bepaalde mensen verkiezen boven anderen!

Waarom katten de voorkeur geven aan bepaalde individuen!

Katten hebben wat we een socialisatiefase noemen en deze periode is bijzonder belangrijk. Tijdens deze periode probeert de kat zoveel mogelijk te communiceren met mensen of andere dieren. Door deze interacties kan hij een selectie maken van degene die hij het leukst vindt!

Tijdens dit socialisatieproces verkennen en zoeken katten mensen op. waarop ze kunnen vertrouwen . Als je wilt dat je katten je leuk vinden, moet je in dit stadium aanwezig en attent zijn. Tegen het einde van deze periode zullen de katten waarschijnlijk degene hebben “gekozen” die ze het leukst vinden!

Lees ook  De vriendschap tussen een blinde golden retriever en zijn geleidehond doet mensenharten smelten

Lees meer 5 tekenen dat een kat erg gehecht is aan zijn baasje

Afgezien van deze beroemde fase zijn er ook andere kleine factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Katten met een voorgeschiedenis van trauma kunnen bijvoorbeeld grote moeite hebben om zich te hechten. In dergelijke gevallen moet u ze laten zien dat ze op u kunnen vertrouwen en dat ze veilig zijn!

Ondanks de vele factoren die er zijn, is de socialisatiefase belangrijk voor binding. Dus als je wilt dat katten je leuk vinden, zorg er dan voor dat je een heel goede band met ze hebt. goede eerste indruk . Als je elke dag een kat in je huis ziet, ben je niet zijn favoriet – je hebt een goede interactie nodig!

Lees ook  Het ontroerende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten.

Hoe weet je of katten je echt leuk vinden?

Soms is het duidelijk, maar soms weten we niet of onze katten ons leuk vinden of niet. Let op een paar tekenen om te zien of je de genegenheid van je kat hebt verdiend. Als uw kat bijvoorbeeld niet aarzelt om naast u te gaan liggen, betekent dit dat er een sterke band tussen u is!

Katten die naast je spinnen is ook een goed teken. Het laat zien dat het dier je vertrouwt . Er zijn een aantal kleine gebaren die katten maken die betekenen dat je “gekozen” bent!

Lees meer vraagt hond om brandweerlieden aan te vallen, politie opent vuur: 2 gewonden

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan om onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!