Início » Dieren » De energieke blinde hond liet zijn metgezellen schrikken, maar vond een vriend voor het leven!

De energieke blinde hond liet zijn metgezellen schrikken, maar vond een vriend voor het leven!

© De energieke blinde hond maakte zijn metgezellen bang, maar vond een vriend voor het leven!

Linguini is een vrolijke windhond die graag mensen ontmoet. Hij vindt het vooral leuk om andere honden te ontmoeten, maar helaas is dat niet wederzijds. In feite geven maar weinig honden er om.

Het zelfverzekerde karakter van Linguini na adoptie bedroog hij zelfs zijn baasjes. Sterker nog, het echtpaar besefte niet eens dat ze blind waren. Ze vonden hem gewoon onhandig. In feite was het een simpel bezoek aan de dierenarts die de handicap van de hond aan het licht bracht.

Geïsoleerd omdat blind

Zijn zichtprobleem hij is hysterisch als hij andere honden ontmoet die, bang, liever weggaan. Linguini is daarom vaak alleen en kan geen hondenvriendjes maken.

Lees ook  Instinctieve en gedragsmatige redenen waarom honden zich graag onder het bed verstoppen

Lees dat hij een schokkende ontmoeting vastlegt met een beer die hem achtervolgt, de beelden gaan de hele wereld over

De energieke blinde hond liet zijn metgezellen schrikken, maar vond een vriend voor het leven!Bron: Instagram vastleggen

‘Hij kan ze niet zien, en als hij zich eindelijk realiseert dat ze er zijn, wordt hij erg opgewonden. Ik denk dat hij ze verrast… Als hij beseft dat er een vriend bij me in de buurt is, begint hij op hem te springen en probeert te spelen. Omdat hij blind maar ook erg energiek is, heeft hij de neiging om met gestrekte benen te springen en ik denk dat het een beetje gewelddadig is als hij voor het eerst andere honden ontmoet”, legt Sarah uit.

Zijn meesters helpen hem een ​​handje

Enige tijd na de adoptie van Linguini, Sarah en haar familie besloten nog een hond te adopteren. Ze wilden heel graag dat hun kleintje gelukkig zou zijn met een harige vriend.
De energieke blinde hond liet zijn metgezellen schrikken, maar vond een vriend voor het leven!Bron: Instagram vastleggen

Lees ook  Een zeer zeldzame ijsbeer ontdekt en gefotografeerd door een expert van het Centrum voor Natuurlijke Hulpbronnen

Ze hadden een speciale hond nodig die blijkbaar dol was op hun blinde windhond. Door hard te zoeken wisten ze een zeldzame parel te vinden…. Future was een schattige border collie. Het stel wist dat hij en Linguini goede vrienden zouden worden.

Toen ze de toekomst naar huis brachten de magie werkte! De Bowleys maakten de juiste keuze: Future en Linguini klikten meteen, en Future begreep zijn nieuwe broer of zus heel goed. Dankzij de intelligentie van de border collie begreep hij wat zijn familie van hem verwachtte. Future besefte al snel dat Linguini een speelkameraadje nodig had. En dat deden ze precies van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Te lezen Op welke leeftijd wordt een hond als oud beschouwd?

Lees ook  De familiehond merkt dat er iets mis is en redt het leven van de tiener

De energieke blinde hond liet zijn metgezellen schrikken, maar vond een vriend voor het leven!Bron: Instagram vastleggen
Hechte vriendschap

Future begreep dat zijn broer een blinde hond was, maar hij behandelde hem niet anders. Hij was er altijd om hem te helpen en te begeleiden als de windhond verdwaald was of verdwaald was.

Sarah zag het in haar gedrag dat Linguini niet anders behandeld wilde worden dan andere honden. Eigenlijk wilde hij alles op dezelfde manier doen. De toekomst hielp hem zoveel mogelijk.

“Als je naar ze kijkt, kun je zien dat Future weet dat Linguini blind is, maar het maakt hem niet uit, hij houdt van Linguini zoals hij is.”

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!