Início » Dieren » De ezel lacht van oor tot oor na de redding!

De ezel lacht van oor tot oor na de redding!

Een ezel die vastzat in het water is aan het herstellen nadat hij afgelopen zondag werd gered door een roeivereniginglid. De vrouw plaatste vervolgens een bericht op haar Animal Heaven Animal Rescue (AHAR) Facebook-pagina waarin ze om hulp vroeg.

De ezel lacht van oor tot oor na de redding!

Het dier ontsnapte zaterdag en zondag uit zijn stal in Killorglin, County Kerry. Volgens berichten heeft het slechte weer de deur beschadigd.

De ezel lacht van oor tot oor na de redding!Bron: Instagram vastleggen

De ezel werd verlaten aangetroffen de volgende ochtend in een veld omgeven door diep water nadat een nabijgelegen rivier buiten zijn oevers was getreden.

Lees Effectieve tips voor het vinden van een verloren kat

Mike Fleming, een lid van de Killorglin Rowing Club ontdekte hem en slaagde er samen met een reddingsteam uit het asiel in om een ​​touw en een drijfmiddel rond de ezel te leggen voordat hij hem naar de kust trok.

Lees ook  Rouwend over een scheiding zal haar paard haar troosten en troosten, een ontroerend tafereel

De ezel lacht van oor tot oor na de redding!Bron: Instagram vastleggen

Een woordvoerder van Animal Heaven Animal Rescue heeft verschillende verklaringen afgelegd over de ezel, die ze Mike noemden ter ere van zijn redder. Hij herstelt nu in een opvangcentrum terwijl arbeiders zijn stal repareren.

Suzanne Gibbons, oprichtster van het asiel, zei ook: “Onze dierenarts heeft hem onderzocht en antibiotica gegeven om longontsteking te voorkomen.

Hij heeft wat vocht in één long, maar onze dierenarts zegt dat hij zal herstellen.

In de steek gelaten door zijn voormalige baasje vindt deze oudere hond op 17-jarige leeftijd opnieuw de liefde

De ezel lacht van oor tot oor na de redding!Bron: Instagram vastleggen
Ik hou van ezels. Hij lacht echt…

Gelukkig beantwoordde Mike Fleming van de Killorglin Rowing Club de oproep van de ezel. Dus kwam hij met zijn schip. “Het was mijn laatste kans om een ​​boot te bemachtigen”, schrijft Gibbons, die niet kan zwemmen. “Ik wist dat hij het lef had om het te doen. Geen negatieve houding, gewoon proberen.”

Lees ook  Ze raakt haar konijnenstaart aan terwijl hij slaapt, haar reactie zal je verbazen!

Bron: Instagram vastleggen

Met behulp van een touw en een reddingsvest werd de ezel veilig uit het water getrokken. Na de redding verraste hij iedereen met zijn prachtige glimlach! De ezel heeft een liefdevolle en zorgzame eigenaar, hij ontsnapte alleen uit zijn stal omdat de wind de deur voor hem opende.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!