Início » Dieren » De familiehond merkt dat er iets mis is en redt het leven van de tiener

De familiehond merkt dat er iets mis is en redt het leven van de tiener

© Familiehond merkt dat er iets mis is, redt leven van tiener

Deze prachtige pitbullhond heet Charlie. Lange tijd was hij slachtoffer van mishandeling door voormalige eigenaren. Gelukkig besloot een vriend van Candie Merchant hem te adopteren en mee naar huis te nemen en werd hij een deel van de familie. Sinds zijn aankomst is deze schattige hond super beschermend geworden tegenover zijn nieuwe huis, altijd op zoek naar het welzijn van zijn nieuwe gezin.

Charlie heeft een diepe band met Candia en haar drie kinderen. vooral met een van hen, zijn 14-jarige zoon Donald. De hond liet pas echt zien dat hij echt onvoorwaardelijk van zijn jonge meester houdt toen de tiener door een horzel werd gestoken terwijl hij op zoek was naar zijn hengel.

Eigenlijk deze hond vanuit een van de ramen van het huis zag hij dat de tiener werd gestoken door een horzel. Hij reageerde daarop onmiddellijk en trok de aandacht van iedereen om hem heen.

Lees ook  Ze dacht dat ze een paard had gekocht, als de dierenarts het ziet, belt ze de politie.

Lees Deze hond die ongewenst was in het asiel, depressief was, is vandaag eindelijk geadopteerd!

Een hond redt het leven van zijn jonge meester

Niemand zag hem steken, maar de familie-pitbull doet dat wel. Dus begon hij te rennen en te blaffen uit volle borst. De familie wist dat er iets mis was omdat hun hond zelden blafte. Charlie had zich inderdaad nog nooit zo gedragen, dus hij had het gevoel dat Donald in de problemen zat.

De familiehond merkt dat er iets mis is en redt het leven van de tienerFacebook vastleggen

Terwijl Candia uit het raam keek, eindelijk zag ze haar zoon worstelen met ademhalen en op de grond liggen. De vrouw snelde hem vervolgens te hulp en Charlie volgde haar. Candia wist niet dat Donald allergisch was voor injecties. Ze herkende de symptomen echter omdat ze ook allergisch was. Dus nam ze zijn medicijnen thuis in en bracht hem rechtstreeks naar het ziekenhuis.

Lees ook  Een hond wacht met een fakkel op zijn minnares om haar 's nachts te begeleiden: 'Hij verlicht haar weg'

Een zeer intelligente pitbull!

Dankzij de behandeling, de jongeman herstelde zonder problemen. Hun hond was ook erg opgelucht toen hij hoorde dat zijn beste vriend veilig was en aan zijn zijde zou staan ​​om hem tijdens het hele proces te beschermen. Het was werkelijk onmogelijk om hem van Donald te scheiden. Daarom stond hij twee weken aan zijn zijde en volgde hem waar hij ook ging.

De familiehond merkt dat er iets mis is en redt het leven van de tienerFacebook vastleggen

Charlie is dus erg dankbaar dat hij een huis heeft. En hij laat dat zien door zijn familie te beschermen wanneer hij maar kan, zoals in het geval van Donald. De hond heeft een moeilijk verleden. Met de liefde voor zijn nieuwe huis overwon hij echter met succes al zijn trauma’s. Charlie is nu als een beschermengel die over hen waakt. Hij voelt zich waarschijnlijk heel gelukkig en trots om deel uit te maken van deze familie.

Lees ook  Een UPS-chauffeur vormt een warme band met honden langs zijn bezorgroute

Lees hondenstrategieën om ons te manipuleren en alles te krijgen wat ze willen

De familiehond merkt dat er iets mis is en redt het leven van de tienerFacebook vastleggen

Candia stelt vervolgens dat Charlie in zijn verleden op een plek was waar hij niet eens kon rennen, geen speelgoed, geen bed, geen lekkers en geen liefde had. Daarom zal deze hond vanaf nu, als hij denkt dat een van zijn geliefde nieuwe familieleden gewond is of zelfs uit het zicht is, er alles aan doen om hem te helpen.

De hele familie was zo dankbaar dat Charlie voor hen zorgde, vooral Donald.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!