Início » Dieren » De glimlach van een verwaarloosde kat komt tot leven wanneer ze haar gelukkige thuisomgeving vindt

De glimlach van een verwaarloosde kat komt tot leven wanneer ze haar gelukkige thuisomgeving vindt

© Het gezicht van een asielhond licht op als hij de ontmoeting van zijn leven ontmoet

Nadat hij zijn baasje had verloren, bevond deze hond zich alleen en hulpeloos, zonder een huis om hem te beschermen tijdens de koude winternachten. Maar het geluk van Mack veranderde toen een aardig persoon besloot zijn huis voor hem open te stellen en hem een ​​tweede kans te geven.

Het gezicht van een asielhond licht op als hij de ontmoeting van zijn leven ontmoet

Het verhaal van Mack de hond herinnert ons eraan dat dieren Ze hebben ook liefde en gezelschap nodig, vooral tijdens de feestdagen. In deze tijd van het jaar concentreren we ons vaak op het uitwisselen van geschenken en het herenigen met dierbaren. En dus vergeten we dat zelfs dieren liefde en gezelschap nodig hebben.

Lees ook  Wat katten graag doen met hun baasjes

Een paar jaar geleden, Mack verloor op tragische wijze zijn baasje, hij stierf vlak voor het einde van de vakantie. Sindsdien hebben deze warme decembermomenten een veel bitterder connotatie voor de arme hond. Dit jaar heeft de Kerstman echter een grote verrassing voor hem voorbereid.

Om te lezen Hij redt een stier uit een stierengevecht, bedankt het dier hem een ​​jaar later

Le visage d’un <yoastmark class=Le visage d’un <yoastmark class=

Mack, een pitbullkruising, ongeveer 6 jaar oud, daarom schonk hij in 2021 zijn pootjes aan het asiel Associated Human Societies (AHS). Omdat zijn meester stierf en niemand hem kon houden. Er gingen dus twee jaar voorbij zonder dat iemand belangstelling voor hem toonde. Toen gebeurde de magie van Kerstmis.

De hond had alles wat hij lekker vond vrijwilligers in zijn onderkomen. Ondanks het tragische verlies van zijn baasje, de plotselinge verandering van omgeving en de omwentelingen van al zijn bezienswaardigheden, heeft Mack enorme veerkracht getoond.

Lees ook  De poot van de kat komt uit de mand tevoorschijn, wat daarna komt is een horrorverhaal

Ontroerend verhaal!

Deze hond had een geweldige wil om te vechten. Zijn innemende persoonlijkheid raakte de harten van het personeel, inclusief Sandy Hickman, de coördinator van het centrum. Ze zei dat Mack al van hem hield toen ze het wist.

Lees Hond wordt beroemd door een andere hond als huisdier te ‘uitlaten’!

Mack de hond had het vermogen zich aan te passen en ga met iedereen om . “Met zo’n persoonlijkheid begrijpen we niet waarom hij zo lang genegeerd werd”, zegt een woordvoerder van de organisatie op Facebook. Mogelijk heeft hij geen blootstelling gehad en is hij overgebracht naar een ander asiel om zijn kansen op adoptie te maximaliseren.

“Iemand speciaal opgemerkt”

Deze strategie heeft zijn vruchten afgeworpen. Eén vrouw was echt geïnteresseerd in deze hond. De genegenheid tussen de twee was wederzijds: “Ze kunnen met elkaar overweg als beste vrienden die al lang geen contact meer hebben”, getuigde AHS.

Lees ook  Het kitten kreeg de hulp die ze nodig had om gelukkig te leven met haar bijzondere aandoening

Le visage d’un <yoastmark class=Le visage d’un <yoastmark class=

De dame bezocht hem regelmatig totdat er een beslissing is genomen. Mack moest met haar mee, zoveel was duidelijk. De hond keerde op 29 november terug naar zijn permanente thuis en geniet sindsdien van “zijn beste leven”. Zijn brede glimlach op de foto’s bewijst het. Deze keer zullen de eindejaarsfeesten alleen maar vreugdevol zijn.

Lees Ze adopteert deze hond en neemt haar mee naar het strand, haar gezicht zegt alles!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!