Início » Dieren » De gouden hond wacht elke dag buiten het huis om zijn oudere beste vriend te begroeten.

De gouden hond wacht elke dag buiten het huis om zijn oudere beste vriend te begroeten.

Golden poes wacht elke dag voor haar huis om haar oudere beste vriend te begroeten.

Maisy is zo vriendelijk dat ze zelfs een speciale band heeft opgebouwd met haar buurman Richard. Hij is eigenlijk een oude man die elke dag langs haar huis loopt. Deze hond is schattig!

Het lijdt geen twijfel dat honden de beste vrienden van de mens zijn, zoals Maisy bewijst. Hij is een schattige golden retriever die graag in de tuin van haar huis ligt te zonnen. Maar ze ligt ook graag op het gazon te wachten op haar beste vriend, een oude man die elke dag langs haar huis loopt.

Deze hond is schattig!

Deze drie jaar oude hond ligt graag in de zon en wacht graag op de oudere man om gedag te zeggen. Ze heeft altijd een likje en een liefdevolle knuffel voor hem.

Lees ook  Uit onderzoek is gebleken dat katten meer gehecht zijn aan hun baasjes dan honden

Lees meer Video van de reactie van een kat op het zien van zijn baasje met een andere kitten is viraal gegaan

Zlatý pes čeká každý den před domem, aby pozdravil svého staršího nejlepšího přítele.Bron.

Elke ochtend koos het teefje de perfecte plek op het gazon waar ze wachtte op haar buurman Richard. Hij loopt elke dag langs met zijn hondenuitlaatservice. Maar niet veel mensen weten dat er een hele speciale en unieke band is ontstaan tussen deze twee. Een band die er al is sinds de oude man begon met zijn dagelijkse wandelingen.

“Ik volg hun relatie al maanden,” zei Maisy’s verzorger Mark Speelman: “De hond houdt van mensen.” De schattige golden lijkt echter een voorkeur te hebben getoond voor de dappere man. Hij werd geleidelijk haar beste vriend. Zlatá fenka čeká každý den před domem, aby přivítala svého staršího nejlepšího přítele. Bron: Capture Instagram

Lees ook  Een vrouw doet een onverwachte ontdekking in haar tuin en komt direct in actie.

“Richard en ik kennen elkaar al heel lang,” zei Mark.

“Ik controleerde hem vaak door het verpleeghuis te bellen als ik hem niet buiten zag vanwege het weer. Het weer ,” voegde hij eraan toe. Hij zei ook dat toen de oude man weer in staat was om zelfstandig rond te lopen, zijn hond het gelukkigst was als hij hem langs zijn huis zag lopen om hem liefdevol te begroeten.

“Ik hou van de manier waarop ze met elkaar omgaan,” zei Mark. “Het bekijken van video’s van Richard en mijn hond brengt mensen veel vreugde,” voegde hij eraan toe. Wat elke dag ook brengt voor de hond, hij troost zich met de wetenschap dat hij zijn oude vriend snel weer zal zien. En dat het steeds beter zal gaan, met of zonder traktaties, knuffels en likjes. Hier is de video:

Lees ook  Een politieagent vindt een zieke teddybeer in nood en riskeert zijn leven om hem te redden.

pic.twitter.com/Lze2gphzz4

Lees verder Obese hond achtergelaten en voor dood achtergelaten vindt een leven vol liefde

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 19 juli 2023

Om meer artikelen als deze te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!