Início » Dieren » De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassen

De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassen

Honden zijn al duizenden jaren de beste vriend van de mens. Bovendien is er over de hele wereld een grote verscheidenheid aan rassen. Sommige rassen worden gekenmerkt door hun indrukwekkende omvang en majestueuze uiterlijk.

We zullen de grootste hondenrassen verkennen, echte reuzen met tedere harten.

Ierse Wolfshond

De Ierse Wolfshond wordt vaak beschouwd als het grootste hondenras ter wereld. Mannetjes kunnen een indrukwekkende schofthoogte van 81 tot 86 cm bereiken en tot 70 kg wegen. Daarnaast hebben ze een elegante en sierlijke uitstraling en staan ​​ze bekend om hun vriendelijkheid en kalmte.

De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassenFacebook vastleggen

Sint Bernard

Ook de Sint Bernard is een bekend ras. Vooral dankzij zijn rol als reddingshond in de bergen. Deze formidabele honden dan kan hij een schofthoogte van 70 tot 90 cm bereiken en tussen 65 en 120 kg wegen. Hun vriendelijke karakter, intelligentie en toewijding aan het gezin zijn de kenmerken die hen kenmerken

Lees ook  Hij redt een Pitbull-hond en ontdekt dat hij niet blaft, maar schreeuwt als een velociraptor

Lees Liefde geneest je, een gezin met een groot hart verandert het leven van een kat en haar twee kittens

De grootste, maar ook de vriendelijkste rassenFacebook vastleggen

Newfoundlander honden

De Newfoundland is een hond met een imposant figuur en een zachte persoonlijkheid. Honden zijn over het algemeen 69 tot 74 cm schofthoogte en wegen 60 tot 70 kg. Bovendien hebben ze een dikke vacht die hen vatbaar maakt voor zwemmen en reddingsacties op zee, en hun vriendelijke karakter en vermogen om voor kinderen te zorgen, maken ze tot ideale metgezellen voor gezinnen.

De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassenFacebook vastleggen

Leonberg

De Leonberger is een hondenras afkomstig uit Duitsland. Het wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkende omvang en majestueuze uiterlijk. Mannetjes kunnen een schofthoogte tot 80 cm bereiken en tussen de 50 en 75 kg wegen. Ze hebben een dikke, zijdeachtige vacht die regelmatig verzorgd moet worden. Bovendien zijn ze dat ook liefdevolle honden loyaal en beschermend voor haar familie.
De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassenFacebook vastleggen

Lees ook  De laatste omhelzing van een hond met zijn baasje raakt de hele wereld, een hartverscheurend afscheid

Duitse Mastiff

De Duitse Dog is een legendarisch ras, bekend om zijn imposante formaat en nobele uiterlijk. Mannetjes kunnen een schofthoogte van 80 cm bereiken en 50 tot 90 kg wegen. Ondanks hun angstaanjagende uiterlijk het zijn aardige honden , vriendelijk en aangepast aan het gezinsleven. Vanwege hun grootte hebben ze echter veel ruimte en goede voeding nodig.

De grootste, maar ook de vriendelijkste rassenFacebook vastleggen

Napolitaanse Mastiffs

De Napolitaanse Mastiff, oorspronkelijk uit Italië, is een enorme en sterke hond, met een afmeting van 65 tot 75 cm in kraan en gewicht tot 70 kg. Bovendien hebben ze een unieke gezichtsuitdrukking met rimpels en een imposant gezicht. Napolitaanse Mastiffs hebben een mild en kalm karakter en zijn daarom uitstekende metgezellen voor gezinnen.

Om te lezen Geweldige reactie van een verdwaalde hond die zijn meester vindt!

Lees ook  Een leeuw springt in een bus met toeristen, hij wilde gewoon wat genegenheid

De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassenFacebook vastleggen

Schotse Deerhound

Tenslotte is de Schotse Deerhound een eeuwenoud ras afkomstig uit de Schotse Hooglanden. Honden kunnen dus een schofthoogte bereiken van 76 tot 81 cm en een gewicht van 36 tot 50 kg. Ze zijn erg wendbaar en hebben een groot uithoudingsvermogen. Daarom zijn het uitstekende wildjagers. Ondanks hun nobele uiterlijk zijn het zachte en knuffelige metgezellen.
De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassenFacebook vastleggen

Eindelijk, deze gigantische hondenrassen ze zijn niet alleen indrukwekkend vanwege hun grootte, maar ook vanwege hun liefdevolle karakter en loyaliteit aan hun familie. Dus als u overweegt een grote hond te adopteren, zorg er dan voor dat u hem goed begrijpt en hem de juiste omgeving en zorg biedt.

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de onze te bekijken Categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!