Início » Dieren » De gruwelijke ontdekking van dode honden in de vriezer van een oudere vrouw met de bijnaam "de lokale Brigitte Bardot".

De gruwelijke ontdekking van dode honden in de vriezer van een oudere vrouw met de bijnaam "de lokale Brigitte Bardot".

De gruwelijke ontdekking van dode honden in de vriezer van een oudere vrouw met de bijnaam “de lokale Brigitte Bardot”.

De wereld waarin we leven houdt nooit op ons veel kleuren te tonen. Soms kan hij ons zijn goede kant laten zien. Meestal overheerst echter de macabere kant, zoals in het verhaal van deze oude vrouw. Geruchten deden de ronde in haar huis dat ze dieren mishandelde, waaronder honden. De waarheid kwam echter pas aan het licht toen de autoriteiten bij haar thuis kwamen opdagen. En wat ze vonden was afschuwelijk!

Deze oude dame mishandelt dieren, waaronder honden!

In Montredon-Labessonnié in het departement Tarn vond een afschuwelijk incident plaats. Het was in een van de meest onverwachte huizen. het bloedbad is gebeurd. Het huis was echter niets vergeleken met de persoon die verantwoordelijk was voor het bloedbad.

Volgens onze collega’s van La Dépêche was de verdachte een 73-jarige vrouw die in de regio Montredon-Labessonnié woonde. Er gingen geruchten dat ze dieren mishandelde . Als gevolg hiervan heeft een anoniem persoon hem bij de autoriteiten aangegeven wegens “massale mishandeling”.

Lees ook  Hoe bescherm je hondenpoten tegen hitte?

Lees meer Van alle kattenrassen is dit de beste om in huis te hebben

Macabere vondst van dode honden in vriezer van oudere vrouw genaamd 'lokale Brigitte Bardot'Bron: Capture Instagram

Het was dan ook een echte verrassing toen gendarmes uit Tarn verschenen in het huis van een zeventigjarige man. Ze deden een angstaanjagende ontdekking in het huis van een vrouw met de bijnaam “de plaatselijke Brigitte Bardot”. Volgens de krant La Dépêche werden op de plek meerdere honden en andere dieren aangetroffen.

De meeste honden waren er allemaal slecht aan toe . De meesten van hen konden vanwege hun gevangenschap niet lopen. En sommigen hadden niet eens de kans om het huis te verlaten.

Verschrikkelijke ontdekkingen in de koelkast!

Autoriteiten moesten de honden één voor één naar buiten verplaatsen en vervolgens op het gras leggen. De onfortuinlijke dieren werden volledig geterroriseerd . Dit getuigde Céline Gardel nadat zij en enkele leden van haar vereniging er enkele hadden ontvangen.

Lees ook  Een huskyhond die op de rand van de dood stond, werd op het laatste moment gered

De macabere vondst van dode honden in de vriezer van een oudere vrouw, bijgenaamd. "de lokale Brigitte Bardot"Bron: Capture Instagram

Deze ontdekking door gendarmes was echter slechts een klein topje van de ijsberg. Pas bij verder onderzoek ontdekten onderzoekers iets dat nog donkerder was. De oude dame had eigenlijk verschillende dierenskeletten verstopt. in je koelkast.

Lees meer Koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak – eng!

Een verontrustende ontdekking die de gendarmes niet willen vergeten. Zijn koelkast was een ware catacombe van honden, kippen, vogels, varkens, schapen, paarden en geiten. Een huiveringwekkende ontdekking!

Maar wat had deze zeventigjarige man tot zo’n daad kunnen brengen? Volgens de autoriteiten leed ze aan het syndroom van Noah , dat kan worden aangemerkt als een psychische aandoening. Voor de veiligheid van honden en andere dieren is een dringende behandeling vereist.

Lees ook  Na 279 dagen in het asiel explodeert deze hond van vreugde wanneer hij wordt geadopteerd

Honden: de hoofdoorzaak!

Een 73-jarige vrouw leed aan het syndroom van Noah. Deze pathologie is om meerdere dieren mee naar huis te nemen. De persoon in kwestie heeft echter niet de middelen om ze te huisvesten of te voeden. En waarschijnlijk niet eens om hen bij ziekte de nodige zorg te bieden.

Daarom waren de honden die de autoriteiten in het huis van de oude dame aantroffen zo zielig. Onze collega’s van La Dépêche hebben geen verdere informatie verstrekt over de zeventigjarige! Maar wat er ook gebeurt, we moeten dergelijke gevallen in overweging nemen ter wille van de dierenbescherming.

Lees Maak kennis met deze kat die zo dankbaar is om geadopteerd te worden dat hij de hele tijd lacht

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!