Início » Zvířata » De hond klimt op de kruk om zijn beste vrienden te zien!

De hond klimt op de kruk om zijn beste vrienden te zien!

Giuseppe de Labrador werd een beroemde buurman dankzij zijn speciale vriendschap met twee Duitse Doggen genaamd Vito en Bambino. Ondanks hun enorme verschillen in grootte, vormden de drie honden een speciale band die hun families samenbracht. En ze inspireerden mensen over de hele wereld.

Het verhaal begon toen Giuseppe’s familie naar hun huidige huis verhuisde. Hun buren hadden twee enorme Duitse Doggen. Ondanks het verschil in grootte leken de buurhonden en Giuseppe nieuwsgierig naar elkaar. Dus begonnen ze over het hek dat hun erf scheidde te gluren om hallo te zeggen.

Maar door de hoge muur die de twee huizen scheidde, kon Giuseppe zijn vrienden niet goed zien en miste hij de kans om met hen te praten.

Lees ook  Hij wil de kattenbak verplaatsen, de scène verandert in enkele minuten in een nachtmerrie (Video)

Om te lezen De verlaten hond die door iedereen werd uitgelachen omdat hij op een leeuw leek, is gered!

Giuseppe’s familie besloot een krukje voor de muur te zetten!

Zo kon de hond naar buiten kijken en vriendschap sluiten met Vito en Bambino. In het begin vond Giuseppe Duitse Doggen een beetje intimiderend. Maar na verloop van tijd raakte hij aan ze gewend en begon hij met ze te spelen en te praten wanneer hij maar kon. De drie honden keken, snuffelden en blaften urenlang naar elkaar vanaf de andere kant van de muur. Ze werden onafscheidelijke vrienden.

Pes dostane lavičku, aby viděl své nejlepší přátele!Bron.

De vriendschap van deze honden is niet alleen schattig. Het is ook een bron van inspiratie voor hun families en voor iedereen die hun verhaal volgt. De twee families begonnen vaker met elkaar te praten. Daarna begonnen ze met de honden door de buurt te wandelen. Pes dostane lavičku, aby viděl své nejlepší přátele! Bron: Capture Instagram

Lees ook  Wat betekent het als je kat tanden laat zien?

Naast een schattig verhaalGiuseppe , Vito en Bambino’s vriendschap heeft ook het bewustzijn vergroot over het belang van het socialiseren van honden vanaf jonge leeftijd.

Pes dostane lavičku, aby viděl své nejlepší přátele!Bron: Capture Instagram

Het verhaal van Giuseppe, Vito en Bambino heeft ook veel mensen geïnspireerd om meer met hun buren om te gaan. En om een diepere band te vormen met de mensen en dieren in hun buurt. Als mensen de tijd nemen om hun buren en huisdieren te leren kennen, kunnen ze een hechtere en liefdevollere gemeenschap creëren.

Lees meer Een 5-vragen test om erachter te komen of je hond echt gelukkig is

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!