Início » Dieren » De hond valt in slaap en snurkt, haar gezicht tegen het vensterglas

De hond valt in slaap en snurkt, haar gezicht tegen het vensterglas

© De hond valt in slaap en snurkt, haar gezicht leunt tegen het raam

Terwijl ze alles wat er buiten haar raam gebeurde gadesloeg en genoot van de zonnestralen, besloot deze hond in een vreemde houding een dutje te doen.

Het lijdt geen twijfel dat video’s van honden die op vreemde plaatsen een dutje doen, meestal schattig zijn. Sommige zijn echter zo grappig dat ze niet alleen tederheid veroorzaken, maar ook iedereen aan het lachen kunnen maken. Dat is het geval met deze buldog, die in slaap valt en vrolijk snurkt met zijn gezicht tegen de ruit gedrukt.

De hond valt in slaap en snurkt, haar gezicht leunt tegen het raam

Deze grappige scène werd beroemd op sociale netwerken. Vooral op een TikTok-account getagd als @biathebulldog. Hij deelde een schattige video van zijn Engelse bulldog. Hij valt in slaap en snurkt dan met zijn gezicht tegen het raam geplakt. Een grappig feit dat toen een viraal fenomeen op internet werd.

Lees ook  Hoeveel honden zijn geschikt om in huis te hebben?

Lees Dogue de Bordeaux bevalt van een recordaantal van 21 pups in 27 uur

De hond valt in slaap en snurkt, haar gezicht tegen het vensterglasBron: Leg Instagram vast

Blijkbaar bekeek het vrouwtje alles buiten het raam. Maar op dat moment had ze misschien behoefte aan rust en zonnebaden. Daarom moet ze in slaap zijn gevallen na het observeren van haar omgeving. Merk op dat zelfs luid snurken haar niet wakker maakte.

Engelse Bulldoggen:

Ze staan ​​bekend om hun platte gezichten en overvloedige rimpels die hun mollige lichaam bedekken. Helaas maken de verkorte lengte van hun neuzen en muilkorven, evenals de vorm van hun schedels, ze tot kortschedelige honden. Wat dan betekent dat ze onder andere vatbaar zijn voor moeizame en/of luidruchtige ademhaling. Bekijk de video!

Om te lezen Een geadopteerde hond met ademhalingsproblemen wordt alleen behandeld als zijn dekbed aanwezig is

Lees ook  Waarom zijn honden speciale gezinsleden?

Net als veel andere video’s van slapende honden gingen deze gedeelde afbeeldingen snel viraal op TikTok. De video van ongeveer 11 seconden genereerde inderdaad ongeveer 17,7 miljoen views en bijna 2 miljoen likes. En het is meer dan 187.000 keer gedeeld en heeft duizenden reacties gekregen!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!