Início » Dieren » De hond werd met haar 10 pups achtergelaten voor het asiel, een tragisch tafereel

De hond werd met haar 10 pups achtergelaten voor het asiel, een tragisch tafereel

© De hond werd met haar 10 pups achtergelaten voor het asiel, een tragisch tafereel

Op sociale media dook onlangs een hartverscheurend tafereel op. De hond was eigenlijk het slachtoffer van achterlating buiten het asiel met haar 10 schattige puppy’s. Door deze ondenkbare daad racete het opvangpersoneel tegen de klok om dit kwetsbare gezin te redden. En hem natuurlijk een veilig thuis bieden.

Red de hond en haar kinderen!

Toen ze hoorden van dit hondenhek en haar tien kleine schatten, was het personeel van de opvang geschokt door deze wrede daad van verwaarlozing. Ze ondernamen onmiddellijk stappen om deze hulpeloze honden te redden. Gelukkig konden de opvangmedewerkers snel ingrijpen. Hij voorzag hen van voedsel, water en onderdak. Hun doel was om hen een kans te geven om te overleven. Maar ook om liefdevolle families te vinden die klaar staan ​​om ze te adopteren.

Lees ook  Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vader

De hond werd met haar 10 pups achtergelaten voor het asiel, een tragisch tafereelBron: Instagram vastleggen

Het asiel heeft een plan klaar volledige verzorging van het vrouwtje en haar pups. Ze kregen medische zorg, vaccinaties en goede voeding om hen te helpen weer op krachten en gezondheid te komen. Het personeel van het asiel zorgde er ook voor dat de pups gesocialiseerd werden en dat ze voorbereid werden op een liefdevol gezinsleven.

Lees wat een olifant deed toen hij de dierenarts vond die 12 jaar geleden zijn leven redde

De pups hadden veel plezier!

Dankzij onderdak en verspreiding geschiedenis op internet heeft deze hondenfamilie de aandacht van veel mensen getrokken. Er begonnen liefdevolle gezinnen binnen te komen, die deze puppy’s en hun moeders graag een liefdevol thuis wilden geven. Vervolgens werden strikte adoptieprocedures ingevoerd om ervoor te zorgen dat elke puppy een thuis zou krijgen waar hij de rest van zijn leven zou worden verwend.

Lees ook  Hoe voelt uw kat zich als u huilt? Hier is het antwoord van de wetenschappers!

De hond werd met haar 10 pups achtergelaten voor het asiel, een tragisch tafereelBron: Instagram vastleggen

Dankzij de snelle interventie van het asiel en de vrijgevigheid van potentiële adoptanten wist deze hondenfamilie aan een duister lot te ontsnappen. Maar ook om een ​​veilig en liefdevol thuis te vinden. Dit verhaal herinnert ons ook aan het belang van sterilisatie en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze huisdieren. Dit om te voorkomen dat soortgelijke tragische situaties zich in de toekomst opnieuw voordoen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!