Início » Dieren » De hond wordt enkele dagen voor de euthanasie geadopteerd, na 5 jaar wachten in het asiel

De hond wordt enkele dagen voor de euthanasie geadopteerd, na 5 jaar wachten in het asiel

© Een hond die een paar dagen voor de euthanasie werd geadopteerd, na 5 jaar wachten in een asiel

In een hartverwarmend verhaal adopteerde de familie de hond slechts enkele dagen voordat hij werd geëuthanaseerd. Na vijf lange jaren in het asiel heeft deze hond inderdaad een liefdevol gezin gevonden. Dit bood hem eindelijk een tweede kans op een leven dat gedoemd leek.

Toevlucht en wachten:

Een hond genaamd Max arriveerde bij het asiel 5 jaar geleden, op de leeftijd van een paar weken. Helaas werd Max geboren met een geboorteafwijking die speciale medische zorg vereiste. Deze toestand maakte het vervolgens moeilijk om hem te accepteren. Dus bevond hij zich alleen in een opvangcentrum, waar hij wanhopig wachtte op een familie die hem een ​​kans zou geven.

Lees ook  Na 50 jaar geketend te hebben geleefd, wordt deze olifant eindelijk bevrijd en huilt hij van vreugde

Een hond die een paar dagen voor de euthanasie werd geadopteerd, na 5 jaar wachten in een asielBron: Instagram vastleggen

Nu de laatste maanden van het jaar naderen, het personeel van de opvang begon het ergste voor Max te vrezen. Sterker nog, de tijd begon te dringen. Dus als de familie hem niet snel accepteerde, riskeerde hij euthanasie. Maar er kwam hoop in de laatste dagen van november toen Max de aandacht trok van een gezin dat een hond wilde adopteren.

Lees Alles wat je moet weten over het geheime leven van katten: dit doen ze ’s nachts buiten

De hond maakte het gezin van streek

De familie van John en Sarah ze kwamen naar het asiel op zoek naar een viervoeter om hun huis compleet te maken. Toen ze Max zagen, schokten zijn droevige blik en verlangen om een ​​liefdevol gezin te vinden hen. Ondanks zijn geboorteafwijking besloten ze hem een ​​kans te geven en hem te adopteren.

Lees ook  Een hond die achtergelaten is bij een asiel vindt eindelijk een forever home!

Een hond die een paar dagen voor de euthanasie werd geadopteerd, na 5 jaar wachten in een asielBron: Instagram vastleggen

Toen Max de hond bij zijn nieuwe huis aankwam, kreeg hij met veel veranderingen te maken. Dankzij het geduld en de liefde van zijn nieuwe familie paste hij zich snel aan zijn nieuwe leven aan. Daarnaast kreeg hij de nodige medische verzorging en werd hij met open armen ontvangen door andere familieleden, waaronder andere huisdieren.

Tegenwoordig is Max een volwaardig lid van de familie van John en Sarah geworden. Ondanks zijn aangeboren afwijking leidt deze hond een gelukkig en vervuld leven. Zijn familie houdt onvoorwaardelijk van hem en hij krijgt alle liefde en zorg die hij nodig heeft.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!