Início » Dieren » De hond zorgt voor het geredde katje alsof het haar eigen baby is

De hond zorgt voor het geredde katje alsof het haar eigen baby is

© Een hond zorgt voor een gered katje alsof het haar eigen kind is

Addie huilde om haar moeder toen ze werd gevonden. Bovendien werd het weesje opgevangen door een weldoener en maakte kennis met de hond Ava. Ava hield vooral van katten en zorgde altijd voor ze als ze in nood waren.

Wij hebben echter opdracht gegeven Addie, het verdwaalde katje , aan de partnerfamilie Jin’s Bottle Babies. Zo ontmoette ze de hond Ava. Ze was als een draagmoeder voor een klein katje.

De kat werd achtergelaten

De jonge Addie liep in de tuin van het huis waar de hond was toen zij was gespot . Bovendien bleef de arme kat miauwen en naar haar moeder zoeken. Hij was nergens te bekennen, wat aangeeft dat zijn meester hem in de steek had gelaten.

Lees ook  In het bos vindt hij een vreemd mini-wezen, je raadt nooit wat het is

Lees meer Rouwende hond verliest baby, adopteert weespuppies en krijgt weer leven

Jin’s Bottle Babies raakte een snaar en plaatste de wees in een pleeggezin. Zijn gezondheid was alarmerend: “Het kitten had het koud, zat onder de vlooien en woog ongeveer een derde van zijn normale gewicht”, legt Shelbi Uyehara, oprichter van de vereniging, uit. Addie liep ook een huidaandoening op die regelmatige behandelingen en baden vereiste.

De hond zorgt voor het geredde katje alsof het haar eigen baby isBron: Instagram vastleggen

Deze keer werd hij geplaatst in een comfortabele mand- en flesvoeding 24 uur per dag om hem te helpen aankomen. De hond kwam ook af en toe bij haar kijken. Na een paar weken herstelde ze dankzij de vriendelijkheid van haar gastheer. Het werd dus tijd om de wereld te verkennen.

Lees ook  vroegtijdige symptomen opsporen en deze botziekte voorkomen

Een liefdevolle hond

Hoewel het beter is Kitty voelt zich nog steeds een beetje verloren en heeft aandacht nodig. Op deze momenten kan hij op Ava vertrouwen. Dus de hond rent om haar te kalmeren en haar gezelschap te houden. Sterker nog, hij hield vooral van kittens en was erg aanhankelijk met ze.

De hond zorgt voor het geredde katje alsof het haar eigen baby isBron: Instagram vastleggen

Naast de zorg voor haar beschermeling zorgde Ava ervoor dat hij zich nooit verveelde door voortdurend speelgoed mee te sjouwen. Dankzij de hond voelde Addie zich nooit meer alleen. Sterker nog, ze groeide in perfecte balans op en werd ter adoptie aangeboden. Vandaag wacht hij op zijn eeuwige familie.

Lees Deze hond werd verschillende keren afgewezen vanwege zijn uiterlijk totdat een vrouw hem uiteindelijk adopteerde!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!