Início » Dieren » De kat blijft haar krabben, ze bezoekt haar dierenarts, de diagnose is schokkend

De kat blijft haar krabben, ze bezoekt haar dierenarts, de diagnose is schokkend

© De hond blijft aan haar snuffelen, ze gaat naar haar dokter, de diagnose is verschrikkelijk

Onze viervoeters vertonen vaak gedrag dat wij nog steeds niet kunnen herkennen. Het begrijpen van hun gedrag is niet altijd een gemakkelijke taak. Maar ze willen dat we de belangrijke dingen begrijpen. Dat is het geval met deze hond, die zich plotseling vreemd begint te gedragen en zijn minnares helpt de verschrikkelijke waarheid te ontdekken. Ontdek de details van het verhaal!

Hond: Hij snuffelt nog steeds aan zijn minnares

Er belde een vrouw Lindsey Thwaitesová is de trotse eigenaar van een hond genaamd Briane . Ze wonen in Chapeltown, South Yorkshire, Engeland. Er ontstond een ongelooflijke relatie tussen haar en haar viervoeter. De hond was inderdaad erg gehecht aan zijn minnares.

Lindsey, de hondeneigenaar, heeft altijd gezondheidsproblemen gehad. Dus vooral zij heeft geledenaambeien . Hoewel het een aantal jaren geleden was gebeurd, voelde ze zich er soms ongemakkelijk door, althans dat merkte ze.

Lees ook  Betrouwbare truc om te zien of je hond verbrande poten heeft

Lees het hartverscheurende afscheid van de politieagent van zijn hond die op zijn 15e verjaardag rosbief at

De eigenaar van de hond zag zijn toestand echter met de dag verslechteren. Bovendien veranderden kleine ongemakken in pijn. Sterker nog, de pijn werd intenser naarmate de tijd verstreek. Beetje bij beetje ziet hij het eindelijk bloeden .

Op een nacht vond ze haar kleren en bed onder het bloed. Maar ze maakte zich niet al te veel zorgen. Sterker nog, de vrouw dacht dat ze ongesteld was. Maar vanaf die dag begon zijn hond Brian zich vreemd te gedragen. Dus de hond heeft Lindsey en hij nooit verlaten hij snuffelde nog steeds aan zijn kont .

Vreselijke ontdekking!

Honden hebben een sterk ontwikkeld reukvermogen . De politie betrekt hen daarom bij de zoektocht naar vermiste personen. Of onder andere om illegale producten op te sporen. Bovendien is aangetoond dat ze ook afwijkingen bij mensen kunnen detecteren.

Lees ook  Een zeer alerte wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat.

Daarom was deze vrouw geïntrigeerd door het vreemde gedrag van haar hond. Sterker nog, hij benaderde haar soms door aan haar achterste te snuffelen. Iets wat Brian nog nooit eerder had gedaan. Hij leek dat te impliceren er was iets mis .

Lees Haar hond trekt haar deken uit, ze beseft de reden en stort in

De hond blijft aan haar snuffelen, ze gaat naar haar dokter, de diagnose is verschrikkelijkDe hond blijft aan haar snuffelen, ze gaat naar haar dokter, de diagnose is verschrikkelijkFacebook vastleggen

Toen besloot Lindsey dit verhaal tot op de bodem uit te zoeken. Daarom maakte ze een afspraak met de dokter om wat tests uit te voeren. Ze was geschokt toen ze de resultaten hoorde. In juni 2023 stelden artsen de diagnose bij de hondeneigenaar stadium 3 rectumkanker .

Het bereikte de vaginawand en spieren, evenals de lymfeklieren in de lies. Dat verklaart zijn pijn en bloeding. Sindsdien moet de hondeneigenaar regelmatig sessies ondergaan chemotherapie en radiotherapie .

Lees ook  Volgens klimatologen en ecologen zullen onze bossen er over 500 jaar zo uitzien

Hond: Een held die pijn deelt met zijn minnares

Het is nooit gemakkelijk om kanker te bestrijden. Behandelingen zijn extra pijnlijk . En in deze moeilijke tijden hebben patiënten meer dan ooit nodig ondersteuning en comfort . Gelukkig kon Lindsey in alle stadia van de behandeling altijd op haar hond vertrouwen.

Lindsey deelde haar verhaal en legde het uit de heroïsche rol van uw hond. Aan de andere kant drong ze er bij mensen op aan om over hun schaamte heen te komen en zich te laten controleren op ongebruikelijke symptomen.

Om te lezen Man sterft van verdriet nadat hij zijn beste vriend, hond, heeft verloren!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!