Início » Dieren » De knuffelaap wordt de beste vriend van de labrador en deelt al zijn avonturen met hem

De knuffelaap wordt de beste vriend van de labrador en deelt al zijn avonturen met hem

© De knuffelaap wordt de beste vriend van de Labrador en deelt al zijn avonturen met hem

Een knuffelaap vond een onverwachte metgezel in een schattige labrador. Wat begon als een toevallige ontmoeting in een plaatselijk park, groeide uit tot een levenslange relatie vol plezier en liefde.

Labrador kan niet meer zonder. uitbarsting dat hij redde Sterker nog, ze laat hem nooit los, of het nu is om te spelen, slapen of wandelen. De Labrador profiteert dus het meeste van de aanwezigheid van zijn zogenaamde primaat aan zijn zijde.

De Labrador is dol op zijn knuffeldier

De beste vriend van deze schattige labrador retriever, is dus een opgezette aap. Hij ontdekte het tijdens een wandeling door het park.

Lees ook  Als een kat je bijt, wat betekent dat dan eigenlijk?

Lees verder voor 3 verschrikkelijke fouten die u maakt als u uw hond roept

Tien van de vier labrador hij trok uit alle macht aan de riem om zijn minnares, Mary Jane Hampton, de greppel in te leiden waar het voorwerp op de bodem lag. Het was liefde op het eerste gezicht voor de hond. Sterker nog, hij wilde hem redden en tot zijn metgezel maken.

De knuffelaap wordt de beste vriend van de Labrador en deelt allerlei avonturen met hemFacebook vastleggen

Zijn baasje geeft hem een ​​naam: Aap.

De labradorhond stond erop de aap terug te brengen thuis. ‘Dus hebben we hem naar huis gebracht’, zei zijn Mary Jane. Het eerste wat we deden was de aap wassen, want hij stonk vreselijk.

Hoewel ze zich bewust was van de gehechtheid van haar hond aan de knuffelaap, was Mary Jane Hampton vanaf het begin vastbesloten om de ware eigenaar te vinden.

Lees ook  Deze zeer zwakke hond vecht om zijn puppy's te beschermen

Daartoe doet ze regelmatig getuigenoproepen op een Facebook-pagina die ze heeft gemaakt om de vriendschap tussen India en Monkey te vieren.

Lezen Ze vraagt ​​aan het asiel welke kat het minst adopteerbaar is, haar ongelooflijke voorstel

“De aap zag er heel schattig uit, dus we dachten dat het kind getraumatiseerd was door het verlies van het speeltje”, legt hij uit.
De knuffelaap wordt de beste vriend van de Labrador en deelt allerlei avonturen met hemFacebook vastleggen

Een mooie vriendschap

Op sociale media plaatst Mary Jane Hampton vaak foto’s die de avonturen van het stel vereeuwigen. De aap, de aap, verschijnt dan in grappige en schattige scènes. Gaat altijd mee syn ami Labrador aan zee, piano spelen of de mooiste plekjes van de regio bezoeken.

Avonturen bekeken en gewaardeerd door internetgebruikers. “Het is al een paar weken geleden en er is geen enkele negatieve opmerking geweest.”

Lees ook  Een kat kan niet anders dan genegenheid tonen aan zijn jonge meester

“Ik denk dat iedereen iets onschuldigs, eenvoudigs en vriendelijks nodig heeft. En deze unieke en onschuldige vriendschap is echt ontroerend.

Lees Moet u het licht voor uw hond aan laten als u weg bent?

De knuffelaap werd daardoor de trouwe metgezel van Labrador in al zijn dagelijkse avonturen. Samen verkenden ze alle hoeken en gaten van de buurt, speelden in de parken, renden door de velden. Maar ze maakten ook lange strandwandelingen. Bovendien is de aap er altijd om de hond op te vrolijken en te troosten wanneer hij dat nodig heeft.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!