Início » Dieren » De mooiste kat ter wereld is op ongelooflijke wijze een beroemdheid op het web geworden

De mooiste kat ter wereld is op ongelooflijke wijze een beroemdheid op het web geworden

Deze kat genaamd Xherdan is een zesjarige sphynx die de sociale media stormenderhand heeft veroverd. Zijn Instagram heeft duizenden volgers over de hele wereld die het atypische beeld van deze “naakte kat” bewonderen. Een dier dat de bijnaam heeft verdiend van een van de dieren met de meeste rimpels ter wereld.

Deze huidplooien zijn zichtbaar omdat het geen vacht heeft. Dit maakt ze een gewilde soort voor mensen met een allergie. Ondanks zijn uiterlijk is deze kat een echte hartenbreker en werd hij op het eerste gezicht verliefd op zijn baasje.

Geheimen van Xherdan, de rimpeligste kat ter wereld

Verhaal Het verhaal van dit dier begint bij de geboorte. Hij maakte deel uit van het langverwachte nest van een van de meest gewilde kattenrassen ter wereld. Ontdaan van elke vacht viel hij op tussen de anderen. Zijn roze, gerimpelde huid was zo zacht als een perzik en zijn ogen waren turkoois!

Lees ook  Deze hond vraagt ​​om hulp om zijn broer te redden die in een gat is gevallen

https://www.vlielandrobbentochten.nl/wp-content/uploads/2023/06/Nejvrascitejsi-kocka-na-svete-se-neuveritelnym-zpusobem-stala-webovou-celebritou.jpgBron: Capture Instagram

Bovendien bekende de eigenaar een van de meest verborgen geheimen die Instagram niet kan laten zien. Deze kat is het meest spraakzaam, dus hij brengt de hele dag door met miauwen en vrienden maken. Wat speciaal aan hem is, maakt hem nog socialer. Hij zegt: “De meeste mensen zijn in het begin een beetje bang voor Xherdan, maar als ze hem eenmaal leren kennen, houden ze van hem! Dit dier is niet alleen beroemd op sociale media, maar ook in het dagelijks leven.

https://www.vlielandrobbentochten.nl/wp-content/uploads/2023/06/Nejvrascitejsi-kocka-na-svete-se-neuveritelnym-zpusobem-stala-webovou-celebritou.jpgBron: Capture Instagram

Deze beroemde kat op sociale media is een van de meest bewonderde katten ter wereld. Bovendien is het uiterlijk zo bizar dat het zelfs een eigen website heeft. Daarop legt hij zijn verhaal uit en verklaart hij fan te zijn van het Marvel-universum. Zo kan deze superheldenkat zich onderscheiden van de rest en misschien droomt hij er wel echt van om de ster te worden van zijn eigen stripboek of film.

Lees ook  Hongerig stak deze zwerfhond zijn hoofd in de voedselpot en kan niet loskomen

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!