Início » Dieren » De olifant wacht al weken op de terugkeer van zijn beste hondvriend!

De olifant wacht al weken op de terugkeer van zijn beste hondvriend!

© De olifant wacht weken op de terugkeer van zijn beste hondenvriend!

Mensen maken soms de fout door te geloven dat zij de enige bewuste wezens op aarde zijn. In feite zijn er een groot aantal dieren die in staat zijn tot complexe mentale processen en zelfs tot zelfbewustzijn. En deze olifant bewijst het!

Een voorbeeld zijn olifanten.

Het brein van olifant het is in sommige opzichten menselijk. Ze behoren bijvoorbeeld tot de zeldzame dieren die zichzelf, net als een mens, in een spiegel kunnen herkennen!

Bovendien kunnen olifanten relaties aangaan op verschillende manieren met mensen om, niet alleen via intelligentie. Het zijn bovendien uiterst sociale dieren. Ze communiceren feitelijk met andere leden van hun kudde door middel van geluiden en gebaren, hoewel ze geen complexe woordenschat hebben.

Lees ook  Hier zijn de favoriete honden- en kattenrassen van Frankrijk

Lees Waarom kijken katten zo graag in onze ogen?

De olifant wacht al weken op de terugkeer van zijn beste hondvriend!Bron: Instagram vastleggen

Olifanten kunnen ook ‘praten’ aan hun nakomelingen en waarschuwen anderen voor mogelijke gevaren via deze verschillende soorten communicatie.

Bovendien hebben deze grote landwezens, net als mensen, een speelse en emotionele kant.

Deze oudere olifanten kunnen genieten van hun laatste dagen in het opvangcentrum. Dit reservaat herbergt momenteel tien oudere olifanten.

In plaats van deze plek open te stellen voor het publiek

De verantwoordelijken kozen bescherm het milieu tegen olifanten. Ze kunnen de hele dag rennen en spelen zonder gestoord te worden door mensen.

Lees Deze hond die 7 jaar in een kooi heeft opgesloten, ontdekt eindelijk de liefde en het echte leven

De olifant wacht al weken op de terugkeer van zijn beste hondvriend!Bron: Instagram vastleggen

Hoewel de tien olifanten goed met elkaar overweg kunnen, een paar bewoners hebben een speciale band opgebouwd met andere kuddeleden. Tara de olifant vormde de nauwste band van allemaal. Ze werd zulke goede vrienden met Bella de hond.

Lees ook  Deze Pitbull benadert een kat die op het punt staat te bevallen en wat hij in zijn mond houdt zal iedereen verbazen

Ze brengen al hun tijd samen door. Bella blesseerde haar echter rug en moest stoppen met spelen. Ze kon drie weken niet lopen en moest gedurende die tijd in het ziekenhuis blijven.

pic.twitter.com/VgdAQPMEJY

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 9 oktober 2023

Lees: De reden waarom uw kat uw gezicht ruikt

Tara was diepbedroefd toen ze haar vriendin in nood zag. In plaats van de 1800 hectare grote boerderij te verkennen, wachtte deze toegewijde olifant geduldig tot haar hondenvriend het ziekenhuis zou verlaten. Tara wachtte dus bijna drie weken op zijn terugkeer. Deze 35-jarige olifant is vandaag erg blij.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!